« Hrvatska
objavljeno prije 13 dana i 20 sati
TREBA!

Arijana Lekić-Fridrih i bitka s "moliteljima"

Dobro znamo otkud su nam došli "molitelji" ilitiga "klečavci" - iz Poljske, potpomognuti domaćim "snagama" i lovom iz Amerike...

Arijana Lekić-Fridrih
Arijana Lekić-Fridrih (Arhiva)
Više o

Arijana Lekić-Fridrih

,

klečavci

Arijana Lekić-Fridrih je hrabra žena, tu nema dileme - uz sve ostale uvrede koje uvijek dobiva prve subote u mjesecu, hrabro stojeći pred klečavcima i njihovom načinu razmišljanja, dobila je napokon i sud s Pernarom koji je prošle godine odlučio da je sasvim u redu da je zašlata... pa sad više ne smije, a ne smije ni snimati ostale žene koje prosvjeduju na Trgu.

Danas je bila u Osijeku kako bi obilježila ubojstvo Mihaele Berak i sve ono što ide uz to - pokušaj da žele žene napraviti drugotnima i zabraniti pobačaj.

Cijela priča ide od raznih poljskih organizacija uvezanih s američkim konzervativcima i pokušavaju svoju "agendu", kako to voli reći tehnički premijer RH, ubaciti u zakone.

Ako mislite da je to nemoguće - naivni ste. Tu su Batarelo i njegova ekipa, iza ćoška gleda jednim okom i "Narod.hr" predvođen Željkom Markić...

Sve u svemu, tužno je da se u 21 stoljeću uopće govori o takvim stvarima, jer je još pred 35 godina takve teme jednostavno nisu postojale. 

Ali, sada postoje... i treba im pridati dužnu pažnji i skinuti ih s bilo kojeg dnevnog reda...

04.05.2024. 15:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh