« Hi-tech
objavljeno prije 9 dana i 22 sata
SUPER

HONOR X8b jedan je od najtanjih pametnih telefona na tržištu

Ostanite povezani sa stilom i zabilježite najbolje trenutke uz zadivljujući dizajn i odlične mogućnosti selfie kamere novog HONOR X8b

HONOR X8b
HONOR X8b (HONOR)
Više o

HONOR X8b

HONOR X8b, pametni telefon globalnog tehnološkog brenda HONOR, najnoviji je dodatak serije X. Ovaj pametni telefon može se pohvaliti izvanrednim fotografskim mogućnostima, impresivnim zaslonom, elegantnim dizajnom te nizom značajki koje pružaju vizualnu izvrsnost i jedinstvenu estetiku. Osim toga, velika pohrana od 256 GB može pohraniti do čak 125 000 slika.1

Napredne mogućnosti fotografiranja koje pokreće sustav trostruke kamere

HONOR X8b ima sustav trostruke kamere koji se sastoji od glavne kamere od 108 MP, širokokutne i dubinske kamere te makro kamere od 2 MP, što korisnicima omogućuje snimanje fotografije s nevjerojatnim detaljima. Glavna kamera od 108 MP opremljena je ISOCELL HM6 mobilnim senzorom fotografije koji podržava 108 milijuna piksela s veličinom piksela od 0,64 um × 0,64 um, što korisnicima omogućuje snimanje svakog trenutka u zadivljujućim bojama, s izuzetnim detaljima. Kako bi dodatno poboljšao performanse u uvjetima slabog osvjetljenja, senzor kamere usvaja Nonapixel Plus tehnologiju, dajući svijetle i ultra-jasne fotografije u različitim svjetlosnim okruženjima.

Za ljubitelje selfieja, HONOR X8b ima robusnu selfie kameru od 50 MP, dizajniranu kako bi podigla korisničku fotografiju autoportreta s tehnologijom prednjeg reflektora i automatskim prebacivanjem vidnog polja (FOV). Bilo da se radi o pojedinačnim selfijima ili grupnim fotografijama, kamera se neprimjetno prebacuje na šire vidno polje, osiguravajući hvatanje svakog dragocjenog trenutka i čuvanje pozadine koja oduzima dah u cijelosti.

Ultra-svijetli zaslon za impresivan doživljaj gledanja

HONOR X8b ima najsuvremeniji 6,7-inčni svijetli AMOLED zaslon2 za udobnost očiju koji pruža vizualno iskustvo sljedeće razine, s HBM svjetlinom od 1200 nita i vršnom svjetlinom od 2000 nita, pružajući izvanrednu vidljivost. S omjerom zaslona i tijela od 93,7% koji podržava razlučivost od 2412x10803, HONOR X8b pruža oštre vizualne prikaze. Štoviše, zaslon ima brzinu osvježavanja od 90 Hz i PWM zatamnjivanje od 3240 Hz4 koji štite korisnike od naprezanja očiju, što ga čini idealnim za korisnike koji provode puno vremena na svojim mobilnim uređajima, pogotovo u večernjim satima.

Elegantan ultra-tanak dizajn

HONOR X8b ima nenadmašan dizajn koji spaja vitkost, praktičnost i stil. Korisnici ga mogu pronaći u dvije boje, glamurozno zelenoj s kožnom teksturom, koja simbolizira svježinu, živost i modni izričaj, te u klasičnoj ponoćno crnoj boji. Sa svojim ultra-tankim profilom koji mjeri samo 6,78 mm5, HONOR X8b ističe se kao jedan od najtanjih pametnih telefona na tržištu, a osim toga je i nevjerojatno lagan, težak samo 166 g.

Baterija za dugotrajne performanse

HONOR X8b opremljen je baterijom od 4500 mAh6. S jednim ciklusom punjenja, HONOR X8b omogućuje do čak 46 sati streamanja glazbe, 13 sati reprodukcije videa, 14 sati pregledavanja kratkih videoisječaka ili 17 sati pregledavanja društvenih medija, što ga čini savršenim suputnikom za korisnike koji su neprestano u pokretu.

Zahvaljujući žičanoj HONOR SuperCharge tehnologiji od 35 W, HONOR X8b nudi iskustvo brzog punjenja gdje korisnici mogu napuniti svoje pametne telefone u roku nekoliko minuta pomoću priloženog punjača, što im omogućuje brzo punjenje uređaja i uživanje u igricama, glazbi i pregledavanju videa.

Pametno korisničko iskustvo koje potiče HONOR MagicOS

HONOR X8b pokreće MagicOS 7.2, nudeći širok raspon pametnih značajki, poput HONOR osobnog centra za znanje, prebacivanja višestrukih prozora te prijedloga aplikacija. S ovim mogućnostima, HONOR X8b donosi pametno korisničko iskustvo na novu razinu, a mobilni rad korisniku čini praktičnijim i učinkovitijim.

Ovaj uređaj ima dovoljno prostora za spremanje datoteka, čak 256 GB, a radna memorija od 8 GB proširuje se na ukupno 16 GB uz pomoć HONOR RAM Turbo tehnologije.

Dostupnost

Dizajniran za korisnika koji cijeni stil, kao i sadržaj, HONOR X8b dostupan je u ponoćno crnoj i glamuroznoj zelenoj boji s kožnom teksturom, a može se pronaći kod ovlaštenih HONOR prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 269 EUR.

25.04.2024. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh