« Hi-tech
objavljeno prije 13 dana i 18 sati
SATOVI

Huawei WATCH FIT 3

HUAWEI Watch Fit 3 od danas u prodaji: Uz kupovinu dobivate FreeBuds SE 2 slušalice besplatno

Huawei Watch Fit 3
Huawei Watch Fit 3 (Huawei)
Više o

Huawei

,

WATCH FIT 3

Huawei Watch Fit 3, najnoviji predstavnik popularne Watch Fit serije pametnih satova, od danas je dostupan na lokalnom tržištu, a do 3.6. ili do isteka zaliha, svi novi kupci bilo kojeg Watch Fit 3 modela dobivaju bežične slušalice FreeBuds SE 2 potpuno besplatno na dar.

Watch Fit 3 označava novi stilski pristup pametnim satovima pod dizajnerskim konceptom nazvanim „Fashion Squared", a donosi zadivljujući četvrtasti zaslon, uz napredne značajke fitnessa i praćenja zdravlja. Osim toga, sat je jednostavno upariti sa pametnim telefonima, uključujući i najnoviji flagship HUAWEI Pura 70 Pro koji je dostupan u pretprodaji, a kompatibilan je sa svim iOS i Android uređajima.

Sat odlikuje 1,82-inčni AMOLED zaslon visoke razlučivosti koji donosi širi, trodimenzionalniji vizualni doživljaj, dok kućište sata od aluminijske legure ima dojmljivu teksturu. Tanko tijelo sata, sa samo 9,9 mm širine i težinom od tek 26 g čini Watch Fit 3 najlakšim i najtanjim predstavnikom Watch Fit serije pametnih satova. S raznolikim izborom boja i živopisnim UX-om koji integrira blistavu rotirajuću krunicu, Huawei Watch Fit 3 nije samo jednostavan za korištenje, već je i vizualno zanimljiv dodatak koji plijeni pažnju.

Po pitanju fitness značajki, Watch Fit 3 ciljano postaje osobni trener na zapešću korisnika. Uređaj dolazi sa StayFit aplikacijom koja je temeljito nadograđena, a sadrži i proširenu bazu podataka o hrani kako bi bolje pokrila 50 različitih zemalja i regija. Dodana je i nova značajka nutritivne analize koja može pomoći korisnicima pri uspostavljanju uravnotežene prehrane i tjelovježbe, a sve u svrhu zdravog načina života. Sat predstavlja debi značajke Smart Sports koja preporučuje određene vrste tjelovježbe u određenom trajanju, sve na temelju korisnikovih navika vježbanja i prehrane, vremenskih uvjeta i statusa prstenova aktivnosti, kako bi korisnike potaknuo da razviju i zadrže zdrave navike.

Unaprijeđeno praćenje zdravlja

Huawei Watch Fit 3 dolazi uz poboljšanu HUAWEI TruSleepTM 4.0 tehnologiju praćenja kvalitete sna koja pokriva potpuniji raspon fizioloških pokazatelja vezanih za san. Sustav ocjenjivanja kvalitete spavanja dodatno je unaprijeđen tumačenjem uzorka spavanja i prilagođenim savjetima za mirniji san. Sat dolazi s HUAWEI TruSeen 5.5TM tehnologijom za praćenje vitalnih znakova s više od 30% stabilnijim praćenjem otkucaja srca u odnosu na prethodnu generaciju. Sučelje za mjerenje zasićenosti kisika u krvi također je nadograđeno, a korisnici mogu provjeriti njihovo trenutno stanje za samo 25 sekundi.

Cijene i dostupnost

HUAWEI Watch Fit 3 dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 169 EUR za crni, bijeli i ružičasti model.

Novi proizvodi tvrtke Huawei:

Na velikom launch eventu u Dubaiju 7. svibnja, Huawei je predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode, uključujući potpuno novi HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametni sat, nadograđeni HUAWEI MateBook X Pro te kompanijin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona - HUAWEI MatePad 11"S. Osim navedenih inovacija, event u Dubaiju predstavio je slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke, novu nijansu open ear slušalica FreeClip, HUAWEI MateBook 14, prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom te 41 mm HUAWEI WATCH GT 4, koji je sada dostupan u zelenoj boji. Više informacija o dostupnosti proizvoda možete potražiti na stranicama tvrtke.

20.05.2024. 10:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh