« Biznis
objavljeno prije 12 dana i 5 sati
SUMMIT

Leap Summit 2024.

Culmena najavljuje početak desete Lean Spring Summit konferencije, koja će se održati od 21. do 22. svibnja 2024. godine u prestižnom Hilton Rijeka Costabella hotelu

Leap Summit 2024.
Leap Summit 2024. (Arhiva)
Više o

Leap Summit 2024.

Tema konferencije, "SMART FACTORY 4.0 VS 5.0: Let's Lean Into Digital Future", obećava inspirativne diskusije o inovacijama u industriji, uz naglasak na digitalnoj transformaciji.

Ovogodišnji Lean Spring Summit donosi ujedno i devetu znanstvenu konferenciju u suradnji s renomiranim institucijama poput Fakulteta strojarstva i brodogradnje te Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije što dodatno naglašava važnost ovog događaja kao vodećeg okupljanja stručnjaka, decision-makera i akademske zajednice.

Profesor dr. sc. Nedeljko Štefanić, jedan od vodećih stručnjaka u području digitalne transformacije, ističe važnost ovogodišnje konferencije:

"Deseta Lean Spring Summit konferencija jedna je od najvažnijih konferencija u 2024. godini, na kojoj sudionike očekuje vrlo zanimljiv raspored baziran na case studyima. Neke od tema konferencije su: Industrija 4.0 i 5.0, ESG poslovanje, Pametne tvornice, Digitalna i Zelena transformacija, brzi rast plant-based industrije. Predstavit će se europski projekti, mogućnosti financiranja te praktični primjeri primjene digitalnih tehnologija kao što su Digitalni blizanci, računalni vid i druge. Uz sve već navedeno, sudionike očekuju i prilike za networking, a sve u predivnom okruženju hotela Hilton Costabella u Rijeci".

Među aktualnim temama koje će biti obrađene su: Pametne tvornice, Lean i Zelena transformacija, ESG poslovanje te brzi razvoj plant-based industrije. Očekuju se vrhunski govornici iz Culmene, Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Hiltona, Innom savjetovanja, Lean Schedulinga Europe te Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, zajedno s mnogim drugima.

Rzagovarali smo i s g. Goranom Beckerom, stručnjakom iz Innom savjetovanja, koji ističe važnost EU fondova i drugih oblika financiranja za digitalizaciju poduzeća:

"U današnjem svijetu, digitalna transformacija postaje ključni faktor konkurentnosti. Kako bi poduzeća bila uspješna u implementaciji novih tehnologija poput Industrije 4.0 i 5.0, važno je iskoristiti različite izvore financiranja, uključujući EU fondove. Lean Spring Summit konferencija pruža izvrsnu priliku za razmjenu ideja i informacija o tome kako najbolje iskoristiti dostupne resurse za postizanje uspjeha u digitalnom dobu. Dođite na konferenciju gdje ćemo govoriti više o ovoj temi".

Lean Spring Summit 2024 obećava biti ključni događaj za sve koji žele biti korak ispred u digitalnoj transformaciji industrije.

Za više informacija o konferenciji, posjetite službenu web stranicu Culmene na linku https://culmena.hr/lean-spring-summit/

07.05.2024. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh