« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
TLC

Nick Vujičić, rođen bez udova, nadahnjuje ljude diljem svijeta

Nick Vujičić, rođen bez udova, nadahnjuje ljude diljem svijeta — dokumentarac o ovom fascinantnom čovjeku gledajte na kanalu TLC

Nick Vujicic je čista inspiracija
Nick Vujicic je čista inspiracija (TLC)
Više o

TLC

,

Nick Vujicic

Nedjeljom u 21 sat na kanalu TLC pratite niz dokumentaraca koji će vas natjerati na razmišljanje, a objedinjeni su imenom TLC nadahnjuje. Prvi na pro­gramu u nedjelju 17. siječnja je film "Rođen bez udova". Nevjerojatna i emotivna priča prati Nicka Vujičića, koji je rođen bez ruku i nogu.

Nick je usprkos svemu što je život ispred njega postavio od trenutka rođenja, danas ponosan suprug, otac i poznati motivacijski govornik. U cijelom je svijetu poznat kao čovjek koji donosi poruku nade. U svojim se govorima obraća ljudima svih uzrasta, profesija i društvenih slojeva, sa željom da unese promjenu u živote ljudi. Najviše voli govo­riti mladima i to o nadi i vjeri koju svaki čovjek može imati, bez obzira na okolno­sti u kojima se trenutno nalazi.

Od svojega prvoga govora s devetnaest godina, Nick je proputovao čitav svijet iznoseći svoju priču milijunima ljudi te je govorio raznim ljudima kao što su studenti, učitelji, tinejdžeri, poslovni muškarci i žene, poduzetnici i crkvene zajednice svih veličina. Nick je 2012. gostovao i u Hrvat­skoj. Nick je pun života, entuzijazma i nade, koju dijeli s drugima.

Dokumentarac "Prvi otkucaj srca" na programu je u nedjelju 24. siječnja. David i Lisa  su bračni par koji su snimili ovaj film, a prikazuje njihovu životnu borbu da dobiju dijete. To je iskrena i dirljiva priča o pobačaju, gubitku i ljubavi koja koja je snimana punih 5 godina. 

15.01.2016. 11:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh