« Hi-tech
objavljeno prije 29 dana i 3 sata
WOW

Nove, genijalne stvari u HONOR Magic6 Pro

Prvi pametni telefon koji koristi umjetnu inteligenciju za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika

HONOR Magic6 Pro
HONOR Magic6 Pro (Arhiva)
Više o

AI

,

HONOR Magic6 Pro

Globalni tehnološki brend HONOR posvećen je razvoju pametnih telefona koji uz pomoć umjetne inteligencije mogu dodatno poboljšati svakodnevno iskustvo korisnika. U tome se ističe HONOR Magic6 Pro, pametni telefon koji je nedavno imao premijeru i na domaćem tržištu i najnoviji flagship vrhunske HONOR Magic serije. Riječ je o uređaju koji, kao nijedan dosad, pomiče granice tehnologije pametnih telefona uz pomoć snage umjetne inteligencije (AI). Što to zaista znači?

Revolucionarna HONOR-ova tehnologija praćenja pogleda utire put ka intuitivnijem načinu interakcije s pametnim telefonom. Tako na HONOR-u Magic6 Pro jednostavan pogled može otvoriti aplikacije, proširiti obavijesti ili kontrolirati reprodukciju medija. U kombinaciji sa značajkom Magic Portal, koja koristi AI za pojednostavljenje složenih zadataka unutar aplikacija i za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika, HONOR Magic6 Pro redefinira način na koji komuniciraju s uređajima.

HONOR-ov AI zapravo neprestano uči i prilagođava se navikama korisnika, na temelju individualnih obrazaca korištenja. Značajke poput prilagodljivog cirkadijanskog noćnog zaslona operativnog sustava MagicOS 8.0 to dobro pokazuju - AI prati obrasce spavanja i prilagođava temperaturu boje zaslona kako bi potaknuo bolji odmor. Drugim riječima, HONOR-ov AI dizajniran je da uči od korisnika, prati njegove obrasce korištenja aplikacija, predviđa njegove potrebe. Na taj način, HONOR Magic6 Pro se potpuno prilagođava načinu na koji se koristi.

Kada je u pitanju kamera, HONOR-ov AI analizira snimku u stvarnom vremenu, prepoznaje scenarije uz pomoć AI Motion Sensing tehnologije i prilagođava postavke s preciznošću profesionalnog fotografa. Drugim riječima, s poboljšanim algoritmom snimanja i AI Motion Sensing tehnologijom, HONOR Falcon sustav kamera precizno prepoznaje različite scenarije kroz AI mrežu obučenu s više od 8 milijuna slika. Rezultat? Sjajne fotografije u svim uvjetima osvjetljenja i mogućnost snimanja kratkotrajnih akcijskih fotografija koje su prije bile nemoguće na telefonu. Napredni HONOR AI Motion Sensing Capture na HONOR-u Magic6 Pro nadmašuje prethodnu generaciju, pokrivajući širi raspon sportova i aktivnosti, osim hodanja i trčanja, što ga čini savršenim za snimanje uzbudljivih trenutaka na sportskim događajima i utrkama.

Također, koristeći tehnologiju baterije uparenu s inteligentnim upravljanjem napajanja, Magic6 Pro nastavlja raditi čak i na niskim temperaturama, kada bi se drugi telefoni ugasili. AI neprestano uči o navikama korisnika i prilagođava potrošnju energije, produžujući trajanje baterije bez žrtvovanja performansi.

MagicRing i Magic Capsule: Nova razina korisničkog iskustva, povezivanja i interakcije

HONOR ne ograničava svoje AI ambicije samo na pametni telefon. Značajke kao što su MagicRing i Magic Capsule omogućuju besprijekornu povezanost između uređaja. Na taj je način omogućeno jednostavno dijeljenje datoteka između telefona i prijenosnog računala jednostavnom gestom ili korištenje Magic Capsule za pregled informacija iz više aplikacija, bez stalnog prebacivanja između njih.

HONOR MagicRing Connectivity Engine mijenja način na koji korisnici komuniciraju sa svojim uređajima i preoblikuje njihov budući životni stil. Zahvaljujući MagicRingu, korisnici mogu bez napora dijeliti i sinkronizirati materijale na svojim HONOR uređajima, što im osigurava lakšu pristupačnost. Štoviše, MagicRing u stvarnom vremenu omogućuje dijeljenje kamere pametnog telefona s HONOR tabletima ili prijenosnim računalima, omogućujući da se kamera HONOR-a Magic6 Pro koristi kao web kamera na drugim HONOR uređajima.

Uz MagicRing, HONOR Magic6 Pro uvodi i inovativnu Magic Capsule značajku koja omogućuje multimodalnu interakciju putem zaslona osjetljivog na dodir. Kada korisnici dodirnu obavijest na vrhu zaslona, Magic Capsule se proširuje kako bi ponudila dodatne informacije vezane uz obavijest, poboljšavajući korisničko iskustvo te nudeći brz i praktičan pristup relevantnim informacijama. Na taj način, korisnici nemaju potrebe za navigacijom kroz više aplikacijskih sustava, već su im relevantni detalji i ažuriranja dostupni na samo jedan dodir.

Prepun poboljšanja koja redefiniraju buduća korisnička iskustva, HONOR Magic6 Pro postavlja nove standarde kada su u pitanju performanse, a tako i zadovoljstvo korisnika. HONOR Magic6 Pro je telefon koji prikazuje inovaciju umjetne inteligencije s opipljivim prednostima, čineći "pametno" u pametnom telefonu doista opravdanim. Bilo da se radi o mogućnostima sportskih fotografija koje mogu konkurirati DSLR-ovima, ili bateriji koja se može suočiti s ekstremnim vremenskim uvjetima, HONOR Magic6 Pro postavlja novi standard za ono što AI može učiniti na telefonu.

Dostupnost

HONOR Magic6 Pro nije bez razloga prvi pametni telefon kojem je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka 2024. - ističe se u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom. Uređaj je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, dolazi u crnoj i zelenoj boji1, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura.

29.03.2024. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh