« Horoskop
objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana
GODIŠNJI HOROSKOP

Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu

Godišnji horoskop za 2024. godinu mogao bi biti i puno bolji nego što vam se čini, samo kad bi uspjeli na trenutak zaboraviti na svjetske probleme... ali, nije to lako...

Godišnji horoskop za 2024. godinu
Godišnji horoskop za 2024. godinu (Metro)

2024. - godina u kojoj je sve moguće - sve dok dopuštamo svojim umovima i srcima da ostanu otvoreni našim težnjama i strastima.

Ovo su ključni astrološki datumi 2024. godine:

Pomrčine 2024. natjerat će nas da sebe stavimo na prvo mjesto. Pomrčina Mjeseca događa se 25. ožujka u znaku Vage, pomrčina Sunca događa se 8. travnja u znaku Ovna, daljnja pomrčina Mjeseca događa se 17. rujna u znaku Riba, a posljednja pomrčina Sunca u godini događa se 2. listopada u znaku Vage.

Retrogradni Merkur javlja se tri puta u 2024.: od 1. do 25. travnja u Ovnu, tjerajući nas da provjerimo svoj ego; 5. do 28. kolovoza u Djevici i Lavu (retrogradni Merkur se vraća u Lava 14. kolovoza), potičući nas da prigrlimo svoju kreativnost; i 25. studenog do 15. prosinca u Strijelcu, što nam omogućuje da se ponovno povežemo s prijašnjim filozofijama ili mjestima koja smo posjetili.

Venera i Mars ujedinjuju se u Vodenjaku 22. siječnja, dopuštajući nam da udružimo snage s nama posebnom osobom. Sunčeva godišnja konjunkcija s Venerom (poznatom kao Venerina zvjezdana točka) je 4. lipnja u Blizancima. Ovo je energetski pojačano vrijeme za ljubav.
Retrogradni Mars u Lavu događa se od 6. prosinca do 23. veljače 2025. Ovaj tranzit može biti pozitivan ako djelujemo s altruističnog stajališta i ne ponašamo se natjecateljski, napadno ili agresivno.

Jupiter ulazi u Blizance 25. svibnja, tjerajući nas da se usredotočimo na sitne detalje i putujemo lokalno.

Wild card Uran i obilni Jupiter poravnat će se u Biku kako bi uzdrmali naše temelje 20. travnja. Strogi Saturn i sanjivi Neptun nastavljaju pratiti u Ribama tijekom cijele godine.
Pluton ponovno ulazi u Vodenjaka 20. siječnja, vraćajući nas u događaje iz ožujka 2023. Razmislite o tome kako smo odrasli i sazrijevali od tada i koliko još posla moramo obaviti.

Pluton se posljednji put vraća u znak Jarca od 1. rujna do 19. prosinca prije nego što krene naprijed u znaku Vodenjaka. Ovo je naša prilika da ponovno pogledamo drugu polovicu 2023. i ispravimo neke pogreške u našim životima kako bismo se transformirali i naučili iz svojih prošlih pogrešaka.

Evo godišnjeg horoskopa za 2024. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

01.01.2024. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh