« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
čovjek koji je ukrao božić

DrIvo Sanader Grinch u panici

Nesuvisla reakcija Vladinih PR-ovaca pokazuje da je Sanader napokon nešto shvatio - možda!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Neznani junak)
Više o

Sanader Grinch

,

Sanader Božić

,

Sanader božićnica

Čovjek koji je ukrao Božić, DrIvo Grinch Sanader, predsjednik hrvatske Vlade, napokon je shvatio da je i Internet moćno oružje, i panično se boji najavljenog prosvjeda fejsovaca i ostale net ekipe prije Sv. Nikole.

Stoga je Vladin Ured za odnose s javnošću večeras priopćio kako Vlada RH nije zabranila dječje darove i božićnice, te da su "neki mediji prenijeli lažne tvrdnje pojedinaca s internetskih foruma, koje se odnose na prošlotjedni Zaključak Vlade RH o zabrani kupovine prigodnih darova i organizacije domjenaka u povodu nadolazećih blagdana".

"Zaključkom Vlade RH od 14. studenoga 2008. godine svim korisnicima državnog proračuna kao i trgovačkim društvima u državnom i pretežito državnom vlasništvu naloženo je provođenje mjera štednje. U tu je svrhu zabranjeno kupovanje prigodnih poslovnih darova kao i održavanje prigodnih domjenaka u tijelima javne uprave i tvrtkama u državnom ili pretežito državnom vlasništvu u povodu Božićnih i novogodišnjih blagdana. Sredstva predviđena za te namjene ne mogu se preraspodijeliti za druge rashode", navodi u priopćenju Ured za odnose s javnošću Vlade RH.

Vladin Ured također ističe kako "spomenuta odluka ni u kojem smislu ne ograničava ili zabranjuje, odnosno ima bilo kakve veze s podjelom Božićnih darova za djecu, isplatom božićnica ili drugih prigodnih blagdanskih darova predviđenih kolektivnim ugovorima".

"Jasnu i nedvosmislenu Odluku Vlade RH pojedinci na internetskim portalima i forumima, a što je prenio i dio javnih medija, prikazuju lažno i tendenciozno", stoji su priopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade RH.(hina/metro-portal)

Rezultate kampanje na Facebooku pročitajte ovdje

18.11.2008. 19:42:22
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    oton
    22.11.2008. 15:53
    U odnosu na nas običnu "raju" više bi našem poštovanom Premijeru pristajao nadimak "SCROOGE" iz Ch. Dickens-ove "Christmas Carol", nego, gotovo simpatični , "GRINCH"
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh