« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Zara Home - brend za sve generacije

Uz modu, španjolska tvrtka ima i specijalizirane trgovine za pokućstvo

Zara Home
Zara Home (Zara Home)
Više o

interijeri

,

uređenje stana

,

dnevna soba

,

Zara Home

,

dizajn interijera

,

moj stan

Svijet dizajna interijera posljednjih je godina puno više od običnog ‘štancanja’ namještaja u klasičnom, orijentalnom, mediteranskom, modernom ili nekom drugom stilu. Kupiti komad namještaja danas je odluka koja se ne donosi olako. Vodi se računa o oblicima, materijalima, praktičnosti, kvaliteti, ali i marki. A kada je o ovom posljednjem riječ, na tržištu vlada takva konkurencija da se čak i najveći trendseteri hvataju za glavu ne znajući bi li prvo za svoj dom odabrali Armani kauč, Fendi ormar, Pradinu stolicu ili Versaceovu komodu.

Velika popularnost u Hrvatskoj

Za one koji ipak moraju svakodnevno zbrajati financije kako ih ne bi na kraju mjeseca iznenadio podeblji minus na bankovnom računu, pobrinuli su se tzv. ‘srednji’ modni brendovi koji su se poput svojih ‘šminkerskih kolega s brijega’ također odlučili upustiti u avanturu koketiranja s dizajnom interijera. U prošloj Metro Casi predstavili smo vam Benettonovo viđenje doma, a sada smo se odlučili za brend koji, otkad je došao u Hrvatsku, uživa veliku popularnost. Danas vam predstavljamo Zaru i njihovu kolekciju za dom. Španjolski brend Zara prisutan je u 70 zemalja i ima mrežu od 1431 trgovine na dobrim lokacijama u velikim gradovima.

TrendKupci u Zara Homeu mogu birati između nekoliko različitih dekorativnih ugođaja: suvremenog, klasičnog, kolonijalnog i bijelog, a Zara Home neprestano obogaćuje svoju ponudu prateći aktualne trendove.

- U Zari je dizajn zamišljen kao proces koji je u tijesnoj vezi s publikom. Informacije iz naših trgovina konstantno se prenose timu dizajnera koji čini više od 200 profesionalaca. Obavještava ih se o potrebama i interesu naših kupaca - kažu iz ove tvrtke.

Uz modu, postoje i Zara Home specijalizirane trgovine za pokućstvo. Usredotočene su na tekstil kao što su primjerice posteljina, stolnjaci i ručnici, nadopunjeni servisima i priborom za jelo, čašama i ostalim dekorativnim predmetima.

Opća filozofija tvrtke

Kupci u Zara Homeu mogu birati između nekoliko različitih dekorativnih ugođaja: suvremenog, klasičnog, kolonijalnog i bijelog.

Zara Home neprestano obogaćuje ponudu i  donosi najnovije modne trendove u opremanju doma, a ima trgovine u Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj, Belgiji, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji, Andori, Italiji, Grčkoj, Rumunjskoj, Cipru, Rusiji, Turskoj, Meksiku, Libanonu, Kuvajtu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Jordanu, Omanu i Maroku. Zara Home u vaš dom donosi modu i nudi opremu za kućanstvo koja ide ukorak s trendovima i modernim bojama. I Zara Home dijeli opću filozofiju tvrtke - visokokvalitetni proizvodi po razumnim cijenama, a sve to u modernom okruženju koje kupcima nudi najveću moguću slobodu odabira.

Pogledajte što još možete pronaći u Zari!

Piše: Piše: Iva Novak
06.10.2008. 16:35:00
    

Vezana galerija
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh