« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ZANIMLJIVO

Znakovi horoskopa i odnos prema novcu

Svaki od znakova horoskopa ima neki svoj specifičan odnos prema novcu koji je prepoznatljiv i izdvaja ga od ostalih znakova

Lova okreće svijet ...
Lova okreće svijet ... (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

novac

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan nema riječ skromnost u svom rječniku, no kako su ipak široke ruke, jednostavno nema granice za akcije koje će ih dovesti u centar pažnje, makar bacali novac na cestu.

Bik je ambiciozan znak koji iznad svega ne voli kad ga se uspoređuje s drugima. Uspjesi i materijalna dobra su sredstva kojima se hvali, no ipak zna imati kobru u džepu kad procijeni da se ne isplati trošiti.

Blizanci će uvijek pokušati biti netko drugi, tako da su luksuz i razbacivanje novaca njihov način života. Oni su svašta, ali škrti nisu.

Rak pažljivo troši novac i ne razbacuje ga, a ako je netko o njemu stvorio dojam da je ohol, jedini razlog je stalna panika od mogućnosti da bude povrijeđen. 

Lav voli samo najbolje, obično i najskuplje, pa će potrošiti i zadnji novčić za nešto što će pridonijeti njegovom sjaju i imidžu. Pogađate, Lavovi nisu škrti, dapače ....

Djevica je nesigurna u svemu, pa i kad je novac u pitanju - trošit će pomalo i pažljivo, znajući uvijek stanje svog računa u lipu.

Vaga će potrošiti sve što ima kako bi se okružila lijepim stvarima, kako ukrasnim tako i odjećom, a možete biti sigurni da je sve što kupi stopostotni original.

Škorpioni su prilično škrt znak, a kako obožavaju tuđe stvari, nerijetko ćete od njih dobiti iskren i otvoren zahtjev da im nešto poklonite. Ne brinite, oni vraćaju s kamatama ...

Strijelac ima samo jednu veliku želju - uživati u svemu što mu život pruža, tako da ne pita kad treba potrošiti. Ne čudi stoga da su nesretni kad novaca ponestane, a novog na vidiku nema.

Jarac je jedan od najškrtijih znakova koji će svako trošenje koje ne predstavlja osnovne životne potrebe prvo morati sebi opravdati kao investiciju u svoj društveni položaj do kojeg im je itekako stalo.

Vodenjak je misteriozan kad je novac u pitanju - nikad ne znate ima li ga ili ne, a problem je što to vjerojatno ne zna ni on sam jer je prava katastrofa kad je u pitanju kontrola prihoda i rashoda.

Ribe su ponekad čak i rasipne, naročito u trenucima kad misle da se cijeli svijet urotio protiv njih, pa svoje frustracije i tugu liječe prekomjernom kupovinom.

05.05.2015. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh