« Seks
objavljeno prije 12 dana i 5 sati
SAVJETI

Istraživanje užitka u mjesecu masturbacije

U svijetu u kojem je užitak često stigmatiziran ili zataškan, mjesec masturbacije nas podsjeća da on nije samo prirodan, već i ključan za naše blagostanje

Igrajte se malo...
Igrajte se malo... (LELO)
Više o

ženska masturbacija

,

LELO

,

Mjesec masturbacije

Svibanj ne slavi samo sve ljepote proljeća, duže dane i buđenje prirode, već slavi i jedan od najljepših životnih užitaka: masturbaciju. Da, dobro ste čuli! Mjesec masturbacije je pred vratima, a LELO je ovdje da proslavi ljubav prema sebi, istraživanje i osnaživanje u svim oblicima.

U svijetu u kojem je užitak često stigmatiziran ili zataškan, mjesec masturbacije nas podsjeća da on nije samo prirodan, već i ključan za naše blagostanje. Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Treba spomenuti i nevjerojatne dobrobiti koje masturbacija ima na naše raspoloženje i zdravlje:

  • Može poboljšati san;

  • Pomaže u ublažavanju stresa:

  • Može poboljšati seks;

  • Pomaže u ublažavanju menstrualnih grčeva.

Osim toga, besplatno je i zabavno. Stvarno još niste sigurni?

Dakle, kako možete sa stilom proslaviti mjesec masturbacije? Dopustite nam da podijelimo par ideja za vaše putovanje samospoznaje i ispunjenja.

Usavršite svoje vještine

Možda intenzivno ''vježbate'' od tinejdžerske dobi, ali kada ste zadnji put provjerili svoju tehniku? Bez obzira na to imate li klitoris ili penis, postoji mnogo različitih načina da usavršite vještine. Istražili smo neke od neobičnijih načina masturbiranja, ali zapravo, jedina granica je vaša mašta. U čast isprobavanja novih stvari, prekrižite nekoliko aktivnosti sa svog "seks popisa" u nastavku.

Masturbirajte s više igračaka: Stimulacija nije uvijek ograničena na jedno glavno područje, stoga svakako istražite svoje druge erogene zone i otkrijte seks igračke koje mogu povećati vaš ukupni užitak.

Masturbacija pod tušem: Masturbacija je prekrasan čin ljubavi prema sebi i istraživanja. Stvorite ugođaj blagim osvjetljenjem, omiljenom glazbom ili mirisnim svijećama kako biste stvorili senzualnu atmosferu u svojoj kupaonici. Neka istraživanja pokazuju da hladna voda pojačava protok krvi, a može čak i osloboditi endorfine, no ako više volite toplu vodu, ne brinite se jer i sami orgazmi oslobađaju endorfine.

Istražite višestruke orgazme: Zapalite svijeću, pustite svoju omiljenu glazbu za masturbaciju i odvojite malo vremena da istražite seksualne granice svog tijela. Znate što vas najviše pokreće, pa što god to bilo, držite se toga. Briga o sebi dolazi u mnogim oblicima, baš kao i orgazam.

Usudite se istraživati: Mjesec masturbacije savršeno je vrijeme za odlazak u nepoznate teritorije i istraživanje novih senzacija. Isprobajte različite tehnike, od nježnih do intenzivnijih. Pokušajte uključiti erotiku, senzualnu masažu, igru temperaturama ​​ili čak edging kako biste začinili stvari i otkrili nove razine užitka.

Masturbirajte pred partnerom: Uzajamna masturbacija omogućuje vam da istražite ekshibicionizam, ali malo ljudi koristi ovu sjajnu alternativu penetrativnom seksu. Ovo je također prilika da svom partneru pokažete što volite, a to je predavanje koje će im biti jako zanimljivo.

Budite kreativni: Mjesec masturbacije je proslava užitka u mnogim oblicima. Bez obzira volite li sporo i senzualno ili brzo i žestoko, ne postoji ispravan ili pogrešan način masturbiranja. Budite kreativni sa svojim solo ''vježbama'' i isprobavanjem različitih položaja, lokacija ili uključivanjem rekvizita i igračaka za dodatno uzbuđenje.

Dakle, bez obzira jeste li iskusni profesionalac ili ste novi u svijetu masturbacije, potičemo vas da pristupite mjesecu koji je pred vama raširenih ruku i otvorenog uma. Na kraju krajeva, nema boljeg vremena od ovog sad da oslobodite svoje unutarnje zadovoljstvo.

07.05.2024. 18:21:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.05.2024. 09:13
    dobra zabava haha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh