Najave & Događanja
UPISI U TIJEKU

Radionice kiparstva, slikarstva i keramike u KC Peščenica

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Kulturni centar Peščenica u novoj sezoni organizira radionice za kreativce koji imaju afinitet ka likovnom izražavanju. U radionici slikarstva polaznici će kroz kreativne zadatke i… više »

OBAVIJEST

Zbog kiše otkazan viteški turnir u Susedgradu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Kiša koja ne prestaje padati u Zagrebu poremetila je mnoge planove za vikend. Nažalost, otkazan je viteški turnir koji se trebao održati u nedjelju 19. rujna na Starom gradu… više »

PRIDRUŽITE SE

Akcija Sportom mijenjamo dijabetes u subotu na Jarunu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

"Sportom mijenjamo dijabetes", naziv je sportsko-zabavne akcije koja će se ove subote od 9 do 14 sati održati na Jarunu, a cilj joj je povećati svijest o važnosti redovnim tjelesnih… više »

POGLED U SVEMIR

Ne propustite "Noć pod zvijezdama na Ruđeru" u subotu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Manifestacija "Noć pod zvijezdama na Ruđeru" održat će se u subotu, 18. rujna, na Institutu Ruđer Bošković (IRB) u Zagrebu, a ugledni predavači govorit će o početcima svemira, njegovu… više »

PODSUSEDSKE SVEČANOSTI

Dođite na viteški turnir na Starom gradu Susedgradu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Udruga Eko 2000 sa sjedištem u Podsusedu organizira festival kulture pod nazivom Podsusedske svečanosti. Riječ je o manifestaciji koja se želi već drugu godinu za redom potvrditi kao… više »

BOGATE NAGRADE

Fotomaraton - 12 sati fotografskog natjecanja

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Natjecanje će se održati u subotu, 11. 9. 2010. s početkom u 10 sati, čiji će start, sada već tradicionalno, biti na Trgu bana J. Jelačića. Sponzor glavne nagrade je PENTAX, a pokrovitelj… više »

LJETNO KINO

Besplatni filmovi pod zvijezdama na Gornjem gradu

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Početkom kolovoza na zagrebačkom Gornjem gradu iza Gornjogradske gimnazije otvoreno je Ljetno kino "Gradec". Ovo je prvo izdanje navedenog kulturnog projekta koji zainteresiranim građanima i… više »

HRANA I FOLKLOR

Manifestacija "Kaj su jeli naši stari" u Vrbovcu

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Jubilarna 30. kulinarsko-turistička manifestaciju "Kaj su jeli naši stari" održat će se u Vrbovcu od 27. do 29. kolovoza, najavljeno je na današnjoj konferencije za novinare. U… više »

RASPORED DOGAĐANJA

Scena Amadeo - bogat program za srpanj

objavljeno prije 14 godina

Klupska kazališno-glazbeno-filmska scena Amadeo i ove godine nudi bogat kulturno-zabavni program u Zagrebu, u atriju Hrvatskoga prirodoslovnog muzeja (Demetrova 1, Gornji grad). Cijene… više »

HUMANITARCI

Na Bundeku u subotu SOS dan za svu djecu bez roditelja

objavljeno prije 14 godina

SOS Dječje selo Hrvatska u subotu će proslaviti svoj dan na Bundeku. Posvećen je djeci svih SOS Dječjih sela Hrvatske i svijeta, mališanima bez roditelja, njihove ljubavi i skrbi Na… više »

park ribnjak

Turnir u Ljudskom čovječe ne ljuti se!

objavljeno prije 14 godina

Svi znamo dobru staru društvenu igru „Čovječe ne ljuti se" i svi smo je igrali na ploči s pijunima. Ovaj put budite Vi ti pijuni i sami se krećite po ploči sa kapicama u boji na… više »

park ribnjak

Turnir u Graničaru za starije od 18!

objavljeno prije 14 godina

Živciraju Vas profesori na faksu? Dosta Vam je Vašeg šefa na poslu? Tlak Vam diže osoba s kojom ste u vezi? Svega Vam je kolektivno pun k...? Nemojte prolupati i napraviti… više »

LJETO U GRADU

Provedite Ljeto na Strossu!

objavljeno prije 14 godina

Četvrtkom na pozornici kraj Kule Lotrščak posjetitelji osim ugodne glazbe mogu čuti i vidjeti nastupe Stand Up komičara koji na duhovit način progovaraju o aktualnim političkim,… više »

ZAGREB PRIDE

"Hrvatska to može progutati" - Zagreb Pride 2010.

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Povorka počinje u 14 sati na Trgu žrtava fašizma te će nakon prolaska centrom grada (Račkoga-Jurišićeva-Trg bana Jelačića-Gajeva-Teslina) završiti na Zrinjevcu gdje će se… više »

GORI NEBO NAD ZAGREBOM

Festival vatrometa na Bundeku

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Organizator Mirnovec Pirotehnika ove godine dovodi pirotehničke timove iz Kine (Panda Fireworks), Njemačke (Nico Lünig Event) te Italije (La Vip by Vaccalluzzo), vrhunske piro dizajnere… više »

skrolaj na vrh