Zagreb
REGULACIJA PROMETA

Danas je Zagrebački maraton, evo gdje se ne možete voziti

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Danas se održava 29. Zagrebački maraton te će od 7.15 do 16 sati u tramvajskom i autobusnom prometu biti u primjeni izvanredna organizacija prijevoza putnika. Tramvajski promet bit će… više »

COOL

Obavijest o zatvaranju prometa 19. rujna

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

U nedjelju 19. rujna od 7:30 do 15:30 sati, Projekt Ilica: Q' ART seli se s Britanskog trga na glavnu zagrebačku ulicu Ilicu, zbog čega će se privremeno zaustaviti promet za sva vozila Ilicom… više »

TRGOVINA

Hrelić: "Neka nas sad samo puste da radimo"

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

„Nek' su i nama već pustili nešto", dobacuje u prolazu stariji muškarac dok na vratima montažnog lokala na Hreliću razgovaramo s vlasnicom, gospođom Davorkom. I sažima u… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2021.

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. 2021. vraća se u normalu (makar to) pa se niti ove godine neće znatno razlikovati od radnog vremena za ostale blagdane, jer će… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2021.

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2021. će se, za razliku prošlogodišnje pandemijske, ipak raditi… više »

PRIDE

U Zagrebu u subotu 20. Povorka ponosa uz geslo “Prajd zauvijek”

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

U proglasu, iz udruge Zagreb Pride ističu da su prvom povorkom, koja se u Zagrebu održala 29. lipnja 2002., transrodne, interspolne, nebinarne, rodno varijantne, aseksualne, panseksualne,… više »

19. PUT

U Zagrebu počeo 19. Festival jednakih mogućnosti

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Festival jednakih mogućnosti (F=M) je tradicionalna međunarodna manifestacija urbane kulture čiji program izvode osobe s invaliditetom, s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima.… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2021.

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2021.  u principu nema neke velike razlike nego do sada, uglavnom je standardna praksa  - najveći… više »

COOL

Ponovno Ful Kul Buvljak

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

U subotu 26.06.2021. se Ful Kul Buvljak, jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire i okuplja mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja, nakon… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 3. lipnja 2021.

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 3. 6. 2021. poprilično se razlikuje nego prije godnu dana kada nitko nije radio - u većini se trgovina može shvatiti kao radno… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2021.

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2021. u većini se trgovina radi kao i inače, jer su već uhodani... ali i dalje radi više manje svi,… više »

NOMADI

Zagreb zove digitalne nomade

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Projekte "Zagreb Digital Nomad Week 2021 & Digital Nomad Ambassador Project" TZGZ organizira u suradnji sa "Saltwater Nomads" (op.a. agencija-specijalist za organizaciju boravka… više »

ZANIMLJIVO

Nikola Topol na gostovanju na Z1

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

U emisiji ZOOM ZAGREB televizije Z1 SDP-ov kandidat za gradonačelnika Svete Nedelje Nikola Topol, među ostalim, dotaknuo se pitanja transparentnosti sjednica Gradskog vijeća. Naime, građani… više »

FLORAART

Mali vremepolov dugovječnog Floraarta

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Malo je koja manifestacija na ovim prostorima doživjela tako impresivan staž i status kao Floraart. Jedino se prošle, pandemijske 2020. dogodila "rupa" u čak 54 godine dugom… više »

TRIBINE

Tribina: Uroš Đurić i Aleksandar Zograf

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Iako ga šira publika prepoznaje po ulozi Anđela u filmu beogradskog redatelja Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli", Uroš Đurić je aktivan u različitim medijima, a… više »

skrolaj na vrh