Horoskop
STRIJELAC - 2024

Strijelac - godišnji horoskop za 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Dragi Strijelci, godina počinje rješavanjem pitanja koje traje od studenog, budući da Merkur početkom siječnja ide retrogradno u vaš znak, signalizirajući da će konačno doći do… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 8. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Dnevni horoskop za 8. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Djevice će dobiti snažnu dozu energije, Ribe će pomisliti da je vrijeme da se negdje… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 9. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Dnevni horoskop za 9. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Laovi će se baviti istraživanjem nečeg važnog, Ribe uživati u sjajnom danu, dok… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 7. do 13. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem Sunce vozi predzadnji krug ove godine po Jarcu, a kako na putu ponekad Venera i Merkur u Strijelcu, sigurno je da će ovaj tjedan biti… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 7. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Dnevni horoskop za 7. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Bikovi ne smiju biti previše oštri prema sebi, Vage se trebaju… više »

RIBE - 2024

Ribe - godišnji horoskop za 2024. godinu

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Drage Ribe, u 2024. se suočavate sa svojim strahovima, putujete na mjesta koja vas zovu, ali i zastrašuju. Upustit ćete se u ciklus dubokog unutarnjeg rada. To je djelomično zbog… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 6. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Dnevni horoskop za 6. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Bikovi će se držati, za promjenu, spiritualnih dobara, Vodenjaci moraju pažljivo… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 5. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Dnevni horoskop za 5. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Bikovi se moraju naučiti bolje balansirati, Ribe moraju pod hitno pronaći mir, dok… više »

VODENJAK - 2024

Vodenjak - godišnji horoskop za 2024. godinu

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Dragi Vodenjaci, 2024. godina za vas označava revoluciju, naznačujući novu eru u koju ulazite. To je zbog Plutona, planeta transformacije, koji ulazi u vaš znak 20. siječnja. Imali ste… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 4. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Dnevni horoskop za 4. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Djevice su raspoložene za nešto novo, Ovnovi moraju pokazati da je sve moguće,… više »

JARAC - 2024.

Jarac - godišnji horoskop za 2024. godinu

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Dragi Jarci, godina počinje s jakim fokusom na vaše financije, investicije i traženje ili stvaranje novih izvora prihoda. Veljača će biti posebno korisna u tom pogledu, jer ćete… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 3. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Dnevni horoskop za 3. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Ovan se može lagano opustiti, Ribe će biti u napetom raspoloženju, dok… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 2. siječnja 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Dnevni horoskop za 2. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Bikovi se trebaju rekalibrirati za novu godinu, Ribe će trebati svoje diplomatske… više »

MJESEČNI HOROSKOP

Mjesečni horoskop za siječanj 2024.

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mjesečni horoskop za siječanj poručuje svim znakovima iste stvari svake godine - pred vama se otvara gomila količina prilika i šansi, na vama je kako ćete ih… više »

GODIŠNJI HOROSKOP

Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

2024. - godina u kojoj je sve moguće - sve dok dopuštamo svojim umovima i srcima da ostanu otvoreni našim težnjama i strastima. Ovo su ključni astrološki datumi 2024.… više »

skrolaj na vrh