Metro World News
FANCY A PINT?

Ekskluzivni intervju s glavnim Guinnessovim pivarom

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

"Imam najbolji posao na svijetu", kaže Fergal Murray. Kao glavni pivar Guinnessa on je nasljednik profesije legendarnog Arthura Guinnessa koji je prije točno 250 godina stvorio najcjenjenije… više »

MAD MAN

U glavi Dona Drapera

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

LOS ANGELES - Jon Hamm privlači mnogo pažnje otkad je prije dvije godine krenula njegova hit serija „Mad Men". Osvojio je Zlatni Globus i dvije nominacije za Emmy te vodio emisiju… više »

Predsjednici i premijeri uživaju u sportu kao i vi

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Prošlog je tjedna Nicolas Sarkozy pao u nesvijest za vrijeme trčanja. Nakon liječničkog pregleda utvrdili su kako je 54-godišnji francuski predsjednik bio previše… više »

Vanessa Rousso

Rođena sam gladna

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Vanessa Rousso najpoznatija je žena u svijetu pokera. Kćer francuskog poslovnog čovjeka i američke psihologinja upravo proživljava svoju najuspješniju godinu za zelenim stolom. Uz… više »

plivao s morskim psima i vozio reli

Ekskluzivni intervju s Markom Webberom

objavljeno prije 15 godina

Australski superheroj Mark Webber svoju je najveću želju ostvario prošloga mjeseca osvajanjem svog prvog grand prixa Formule 1. No njegov je popis stvari koje bi želio ostvariti u… više »

MIKAEEL?

Veze Michaela Jacksona i Nation of Islama

objavljeno prije 15 godina

Dok potvrda o glasinama prelaska kralja popa na Islam ne bude rasvijetljena na pogrebnom vjerskom obredu, javile su se i neke druge, manje 'nevine' glasine. Njegova višegodišnja… više »

EKSKLUZIVNO

Razgovor s bivšim tjelohraniteljem Michaela Jacksona

objavljeno prije 15 godina

Prije nego je postao gradski inspektor u Philadelphiji Scott Cummings (47) je kao tjelohranitelj tijekom 80-ih i 90-ih radio za brojne poznate osobe iz političkog i svijeta show biza, od… više »

INTERVJU

Svjedočanstvo sudionika prosvjeda na Tiananmenu

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

4. lipnja 1989. - kineske oružane snage pripremaju napad na pekinški trg Tiananmen. Već nekoliko tjedana deseci tisuća studenata i građana okupljaju se na toj lokaciji prosvjedujući… više »

VIRTUALNA EKOLOGIJA

Moj travnjak je zeleniji od tvog!

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Smog prekriva grad i guši stanovnike, više je tvorničkih kompleksa nego javnih parkova, a ostaci zelenih površina sliče prljavo sivom sijenu. Prekrasan svijet za avatara.… više »

KAKAV POKUS?

Južna Koreja nije impresionirana pokusom na sjeveru

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

'Zar je netko izveo nuklearni pokus?', upitao je sugovornik iz Seoula u polu-šali. Bio je na ručku na kojem su svi prisutni raspravljali o samoubojstvu bivšeg južnokorejskog… više »

INTERVJU

Silvio Berlusconi za CNN: Nikada nisam napravio niti jedan gaf

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Hoće li Italija prihvatiti zatvorenike iz Guantanama? Ako možemo učiniti uslugu za američki narod i vladu sigurno ćemo to učiniti. Deset, dvadeset, trideset, koliko bi Italija primila? Te… više »

EKSKLUZIVNI RAZGOVOR

Quentin Tarantino: Moji likovi mogli bi promijeniti povijest

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Zašto ste odlučili promijeniti povijest II. Svjetskog rata? To mi nije bila prvotna namjera. Likovi koji idu svojim putem lijepom popločanom cestom problem su mnogih scenarista. Ali ti… više »

BIOTERORIZAM ILI EVOLUCIJA

Svinjska gripa - zavjera ili nešto sasvim drugo?

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

LA Times je na svojem webu objavio kako u Meksiku, gdje je zaraza i počela, postoji 'taxi teorija' (autor ju je čuo u taxiju) koja kaže da je svinjska gripa izmišljotina puštena… više »

poduzeti nešto

Brazilci na ulicama traže ljubav

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Oko 3.000 slobodnih djevojaka i muškaraca okupilo se u nedjelju u Ibirapuera parku u Sao Paulu, na prosvjedu u potrazi za ljubavi. Aktivisti koji su nosili transparente s natipisima… više »

'PEDALING EFFECT'

Vožnjom bicikla postajemo bolji ljudi

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Marc Augé je francuski antropolog i sociolog te autor eseja i knjige 'Ne-mjesta: Uvod u antropologiju supermoderne' u kojoj je 1995. godine skovao termin 'ne-mjesta' kako bi opisao… više »

skrolaj na vrh