« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Jarac - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

astrologija

,

jarac godišnji horoskop

,

godišnji horoskop za 2009.

Ljubav

Zauzeti Jarci će tijekom druge polovine siječanja biti skloni ljubomornim ispadima i scenama, i to najvjerojatnije s razlogom. Slobodnima se sredinom veljače smiješi ulazak u vezu a osobom koja se nalazi u njihovoj neposrednoj blizini i veći dio ožujka ćete provesti u kućnoj atmosferi.

Travanj 2009. u vama budi želju za promjenom i moguće je da ćete se upustiti u paralelnu vezu s osobom koja posjeduje jedino lijep vanjski izgled, ali bez emocija. Ova avantura neće potrajati i već krajem lipnja ponovno ćete pohrliti u zagrljaj svom partneru koji će ovaj put imati razumijevanja za vašu malu šetnju. Srpanj ćete provesti okruženi prijateljima i obitelji, a možete očekivati i posjet daljnjeg rođaka. Početak kolovoza 2009. vam donosi manji verbalni sukob s partnerom, vjerojatno zbog nedostatka novca. Ukoliko dozvolite da se ova prepirka nastavi i tijekom druge polovine mjeseca može doći do većeg raskola u vezi, pa ček i do rastanka.

Sretan broj - 9
Sretna boja - crvena
Sretan dan - subota
Sretni datumi - 9., 18., i 27.
Sretni mjesec - rujan

Ako uspijete prebroditi ovu krizu rujan vam donosi zatišje na polju emocija, pa ne biste trebali da prejudicirati nikakve nove događaje. Opustite se i dozvolite da se situacija stabilizira, a prošli nemili događaji padnu u zaborav. Tijekom listopada slobodnim Jarcima stoji novo poznanstvo s osobom koja je sklona okultizmu i ezoteriji. Ovo može prerasti u lijepu romantičnu vezu ukoliko uspijete prevladati svoje pomalo nerealne zahtjeve sredinom studenoga i shvatite da ne možete oblikovati osobe prema svojim potrebama. Prosinac će definitivno biti mjesec kada ćete spokojno sjediti i uživati u toplini doma kraj osobe koja bi sve učinila za vas.

Posao

Svibanj osobama koje rade u državnom sektoru, ili im je posao vezan za dom, pruža priliku za napredovanje na polju karijere, ali novac nemojte očekivati ovog mjeseca. Kraj svibanja 2009. i početak lipnja su odlični za odlazak na odmor u egzotične krajeve i možete biti sigurni da ćete se provesti nezaboravno. Tijekom druge polovine lipnja financije vam se popravljaju, a većem profitu se mogu nadati osobe koje se bave trgovinom pićima. Srpanj vam pruža priliku da se istaknete u javnosti i ostvarite kontakte s osobama koje vam u budućnosti mogu mnogo pomoći u ostvarenju mnogih ciljeva.

Kolovoz vam donosi sigurnu besparicu i najvjerojatnije ćete biti prinuđeni posuditi novac, što vam neće biti nimalo ugodno. Rujan vam donosi nepovoljne vijesti iz inozemstva i ukoliko radite kao vozač lako možete ostati bez posla. U ovom razdoblju također treba voditi računa u  prometu bez obzira na profesiju. Listopad vam ne donosi veće promjene na polju karijere, jedino možete očekivati priznanje nekog od pretpostavljenih za dosadašnji trud. Tijekom studenoga 2009. postoji opasnost da se posvađate s nekim prijateljem i samim tim prekinete dugogodišnje prijateljstvo zbog neke gluposti. Prosinac vam donosi manji novčani dobitak i ogromne poslovne obaveze pa ćete biti primorani raditi mnogo više nego dosad.

Zdravlje

U 2009. godini kondicija će vam biti na zavidnoj razini. Zdravstveno stanje će biti stabilno tijekom većeg dijela godine. Izbjegavajte masnu hranu i alkohol, višak slobodnog vremena provodite u prirodi. Ukoliko ste planirali da se ozbiljnije pozabavite sportsko rekreativnim aktivnostima, idealno razdoblje za eventualan početak vježbanja u teretani ili jutarnji jogging je sredina lipnja.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    

 

20.12.2008. 21:33:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh