« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Škorpion - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

astrologija

,

godišnji horoskop 2009.

,

škorpion godišnji horoskop

Ljubav

Škorpionima početak 2009. neće biti savršen kada su emocije u pitanju. Na mnoge veze koje su posljednjih nekoliko mjeseci bile nestabilne bit će stavljena točka krajem siječnja i početkom veljače. Koliko god vam ova situacija bude teško pala, već sredinom ožujka vam slijedi novo poznanstvo koje će na vas ostaviti jak dojam. Ipak ova osoba neće biti u potpunosti iskrena prema vama i već početkom travnja možete otkriti neke neugodne detalje iz njene prošlosti.

Svibanj osobama koje se duže vremena nalaze u vezi ili braku donosi prekrasne vijesti o proširenju obitelji. Lipanj vam pruža priliku za odlazak na kraći put u posjet rođaku, što će vašem partneru izuzetno odgovarati. Srpanj i kolovoz slobodnim Škorpionima donose nekoliko prolaznih avantura. Trebali biste obratiti pažnju ipak sa kim stupate u kontakte jer možete doći jako neugodnu situaciju iz koje ćete se teško izvući bez posljedica.

Sretan broj - 7
Sretna boja - bijela
Sretan dan - četvrtak
Sretni datumi - 7., 16. i 25.
Sretni mjesec - srpanj
Rujan zauzetim Škorpionima donosi manje nesuglasice s partnerom najvjerojatnije oko financija, ali i zato što previše vremena provodite sa svojim prijateljima potpuno zapostavljajući partnera. Tijekom listopada situacija se popravlja i ukoliko se samo malo potrudite vaše male tajne će to i ostati, barem do kraja studenoga kada se može dogoditi da neka od njih ispliva na vidjelo. Vaš partner će biti jako povrijeđen i ukoliko ne želite ponovno ostati sami dobro razmislite o svemu prije nego što povučete prvi korak prema vama naizgled bezazlenom flertu. Prosinac slobodnima pruža još jednu šansu za ulazak u vezu, ali ovaj put osobom koja je već bila dio njihovog života. Dobro razmislite o svemu, jer ste taj film već jednom odgledali, a nije imao baš najsretniji kraj.

Posao

Mnogi Škorpioni će tijekom prve polovine siječnja uspjeti riješiti nagomilane probleme vezane uz stambeno piranje. Veljača osobama koje se bave prometom nekretnina donosi ogromnu zaradu, a uspjehu se mogu nadati i osobe koje rade kao u nekoj od socijalnih ili državnih ustanova. Ožujak vam donosi zatišje na polju karijere, ali u travnju vam pristižu manji problemi. Ovo se najviše odnosi na osobe koje rade s djecom, sportaše ili osobe koje rade na nekom od mjesta za zabavu ili igre na sreću. U ovom razdoblju možete vas jako povrijediti neki stariji prijatelj.

Sredinom svibnja situacija je ponovno pod kontrolom i moći ćete se malo odmoriti od prethodnih nemilih događaja. Lipanj vam pruža priliku za novo poznanstvo s osobom koja se bavi javnim poslom ili je ima značajan ugled u javnosti. I ovo poznanstvo vam može biti od velike koristi u sljedećim mjesecima. Srpanj i kolovoz će biti rezervirani za odmor i uživanje. Situacija će u ovom razdoblju ići sama od sebe vama na ruku, pa ćete biti prilično rasterećeni što se tiče poslovnih obaveza. Tijekom rujna ćete biti u situaciji pokrenuti neki novi biznis u suradnji s nekim od prijatelja, ali vaše partnerstvo će se najvjerojatnije završiti i prije nego što je počelo. Bilo bi pametnije kada biste ovo nekako izbjegli, jer riskirate da izgubite i prijatelja i pozamašnu sumu novca.

Listopad vam ne donosi ništa novo, ali je moguće da ćete se u jednom trenutku naći u prilično neugodnoj situaciji kad neka vaša laž bude izašla na vidjelo. Ovim mogu biti povrijeđene osobe koje vam mnogo znače. Studeni vam donosi nove poslovne projekte, od kojih će većina biti uspješno realizirana jedino ukoliko ste spremni u potpunosti zapostaviti svoj privatni život. Početkom prosinca financije se popravljaju, ali s njima se gomilaju i radne obaveze. Tek u posljednjoj dekadi prosinca ćete uspjeti uhvatiti malo slobodnog vremena i prepustiti se uživanju.

Zdravlje

Zdravstveno stanje bit će vam stabilno tijekom cijele godine. Jedino bi pažnju trebali obratiti na ishranu tijekom veljače, jer su mogući manji problemi sa želucem. Više vremena posvetite spavanju.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    
20.12.2008. 21:48:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh