« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Strijelac - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

astrologija

,

Strijelac horoskop

,

strijelac godišnji horoskop 2009.

,

godišnji horoskop 2009.

Ljubav

Siječanj Strijelcima donosi poznanstvo s dobro situiranom, inteligentnom osobom koju će upoznati u susjedstvu ili preko brata ili sestre. Zauzeti će vjerojatno krajem siječanja imati napad ljubomore i to najvjerojatnije zbog nekog od kolega svog partnera, ali ovo će biti samo prolazna faza pa nemate razloga za brigu. Tijekom veljače 2009. neće doći do većih promjena na polju emocija pa ćete moći jednostavno uživati u pažnji kojom vas partner obasipa.

Ožujak ćete provesti u kućnoj atmosferi i vaše emocije će rasti iz dana u dan, ali ne biste se trebali previše prepuštati jer već krajem travnja može doći do većeg sukoba izazvanog vašom ljubomorom. Ovakva situacija će se nastaviti i tijekom prve polovine svibnja, pa će se veliki broj veza u ovom razdoblju neslavno završiti. Tijekom sredine lipnja ulazite u vezu s osobom iz svog poslovnog okruženja, ali već sredinom srpnja može doći do nesuglasica i to zbog neslaganja oko poslovnih ideja. Srpanj je ponovno rezerviran za ljubomorne ispade, u većini slučajeva vaše, ali ni vaš partner vam neće ostati dužan. Kolovoz vam donosi zatišje, ali zato već sredinom rujna rat se nastavlja i u ovom razdoblju definitivno odlučujete prekinuti s time.

Sretan broj - 3
Sretna boja - žuta
Sretan dan - četvrtak
Sretni datumi - 3., 12., 21. i 30.
Sretni mjeseci - ožujak i prosinac
Nakon nekoliko tjedana, već početkom listopada, upoznajete osobu, koja će biti sušta suprotnost vašem bivšem vatrenom, nepokolebljivom partneru. Ova osoba će vas svojom dobrotom natjerati da razmislite o suštini zajedničkog života i već početkom prosinca možete se odlučiti za zajednički život.

Posao

Početak siječnja i veljača 2009. Strijelcima donose odlično financijsko stanje, ali kako vrijeme bude odmicalo, novca će biti sve manje, pa ne bi bilo loše da u ovom razdoblju prištedite novac kako ne biste kasnije dospjeli u materijalnu krizu. U ovom razdoblju poslovne prilike će se nizati jedna za drugom i bilo bi odlično kad biste se u potpunosti posvetili karijeri, jer možete konačno uspjeti ostvariti sve što planirate. Također, ne bi bilo loše okušati se u nekoj od igara na sreću. Ožujak 2009. vam donosi neprilike na poslu prvenstveno sa starijim osobama i pretpostavljenima, naročito ako radite u nekoj od državnih institucija.

Situacija neće biti mnogo bolja ni u travnju, ali vi ćete se truditi da o tome ne razmišljate, i okrenut ćete se zabavi. Već početkom svibnja situacija se popravlja na bolje pa će već oko sredine mjeseca svi neugodni događaji biti zaboravljeni. Tijekom lipnja 2009. nemojte očekivati veći novac, ali imat ćete prilike postaviti temelj nekom budućem poslovnom uspjehu. Tijekom ljetnih mjeseci ne savjetujmo vam odlazak na odmor u neku od egzotičnih zemalja, jer ćete se umjesto zadovoljni, vratiti ljuti i bijesni. Najbolje bi bilo kada biste na odmor otišli tijekom lipnja ili krajem kolovoza i to u neku od susjednih zemalja.

Rujan vam može donijeti manje probleme na poslu, ali i financijske probleme. Ipak nemate razloga za brigu jer se situacija popravlja već početkom listopada i u ovom razdoblju možete očekivati odlične odnose s prijateljima, a također i s kolegama. Krajem listopada 2009. možete početi razmišljati o pokretanju vlastitog biznisa, naročito u okviru pružanja svih vrsta usluga po kućama. Sredinom studenoga se pripazite da ne postanete žrtva prijevare, naročita opasnost prijeti od ljudi koji dolaze iz inozemstva ili od nekog od kolega. Sredinom prosinca obavezno otputujte negdje, makar samo na par dana, jer ćete se vratiti preporođeni i spremni ponovno krenuti naprijed. Nažalost tijekom prosinca nemojte se nadati novcu, već prethodnih nekoliko mjeseci uštedite za ovakve prilike.

Zdravlje

Ova 2009. godina za vas će po pitanju zdravlja biti dosta dobra. Osim manjih problema s leđima i krvnim tlakom, zdravlje bi trebalo biti stabilno tijekom većeg dijela godine. Toplije se oblačite i izbjegavajte teške fizičke poslove.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    

 

20.12.2008. 21:40:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh