« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
2014.

Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Zeca će 2014. godina biti uspješna kao i svaka godina Konja koja izuzetno odgovara ovom znaku

Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2014.
Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

zec mačka godišnji kineski horoskop

,

godina drvenog konja

,

Godišnji kineski horoskop 2014

,

2014. godišnji kineski horoskop

Zec ili Mačka uvijek dobro prolazi u godini Konja, pa će tako biti i ovoga puta. Svi aspekti života Zeca u godini Konja napreduju, od karijere preko privatnog života do novca i zdravlja, tako da Zečevi mogu s optimizmom krenuti u nove pobjede.

Godina Konja ovom znaku donosi toliko potrebnu energiju za iskazivanje potencijala na svim poljima, pa se u pravilu ovakva godina koristi kako bi se postavili kvalitetni temelji za sljedećih nekoliko godina koje neće biti toliko naklonjene Zečevima. Stoga, baš kao pravi zec - uvijek na oprezu, no koristite svaku priliku koja vam se ukaže.

KARIJERA

Prijatelji su, uz obitelj, najveće blago koje Zec ima i upravo je došlo vrijeme da se iskoristi njihova podrška kao bi se kapitalizirao talent i spretnost u zarađivanju novaca. U godini konja Zec može uspješno savladati sve prepreke koje mu stoje na putu kako bi završio sve projekte i pritom dobro zaradio. Pomoći će i talent koji će se iskazati u punom sjaju, pa u kombinaciji s odličnim odnosima s kolegama na poslu Zečevi mogu računati da im je ovo prijelomna godina u karijeri koju treba iskoristiti.

MATERIJALNA SITUACIJA

Naročito dobra godina na financijskom planu, napokon na naplatu dolazi sav trud i talent uložen u posao. No, vodili vi svoj vlastiti posao ili radili za nekoga, ništa vam neće pasti u krilo samo od sebe, potrebno je uložiti energiju i volju kako bi se financijska korist maksimizirala. Naravno, prateći troškovi će porasti, pa morate pripaziti da vam novac ne prođe kroz prste jednako brzo kao što je i došao, već da stavite većinu sa strane za godine koje dolaze.

nastavi čitati dolje

VEZE

Romantične veze i bračna sreća ove su godine potpuno u znaku Zeca, što će biti dobrodošla promjena u odnosu na prošlu godinu kad jednostavno nije bilo prilike za nove partnere slobodnim Zečevima. Sve će se to okrenuti za 180 stupnjeva, pa možete mirne duše krenuti u potragu za osobom svog života, jer ova je godina vrlo naklonjena takvim poduhvatima. Zečevi u stabilnim vezama i braku ipak trebaju dovoljno vremena posvetiti partneru, kako se ne bi osjećao zapostavljen. Oni koji planiraju prinovu u obitelji imaju velike šanse da im se to ove godine i ispuni.

ZDRAVLJE

Kao i prošle godine, i ove ćete morati naprezati mozak do krajnjih granica, stoga jednostavno morate naći ispušni ventil za stres i dovoljno vremena za odmor. Kako su vam dobro aspektirana putovanja, potreban je maksimalan oprez pri vožnji. Također, pripazite da vam suludi tempo koji ćete si sami nametnuti ne donese probleme s krvožilnim sustavom, a posebno trebate obratiti pažnju na moguće probleme s urinarnim traktom.

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:32:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh