« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
2014.

Koza - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Kozu će 2014. biti godina puna zbivanja, uz dosta posla i građenje novih poslovnih odnosa koji vode prema uspjehu

Koza - godišnji kineski horoskop za 2014.
Koza - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2014 kineski horoskop

,

Godišnji kineski horoskop 2014

,

godine konja

,

koza kineski horoskop 2014.

Koza može očekivati dobru godinu Konja, uz priličnu količinu posla i društvenih zbivanja koje će ih toliko zaokupiti da neće ni primjetiti da se godina već približava kraju. Dobre aspekte treba iskoristiti za građenje boljih poslovnih odnosa s nekim ljudima koje ste do sada, možda i neopravdano, zanemarivali, jer se među njima kriju dobre poslovne prilike.

Ključno je da se tijekom godine ne osilite zbog uspjeha koje ćete postići u prvom kvartalu i odvojite od ljudi koji su vam davali podršku na vašem putu. Budite obzirni prema svima, jer za vas ove godine doslovno vrijedi ona da se dobro dobrim vraća.

KARIJERA

Prilično burna godina koja će donijeti rezultate dosadašnjeg rada i učiniti vas prilično popularnom osobom među suradnicima. Otvarat će vam se mnoge poslovne prilike, a najupornije Koze imat će priliku promijeniti posao za bolji. Sve dok stojite čvrsto s nogama na zemlji, karijera će se razvijati i bolje nego što očekujete, no pripazite da vam krila previše ne porastu jer biste se lako mogli sunovratiti. Skromnost i umjereno ponašanje dovest će vas vrlo, vrlo daleko.

MATERIJALNA SITUACIJA

Novac će ove godine biti manji problem u životu jer će ga biti dovoljno za sve normalne potrebe, no ne mogu se očekivati senzacionalni rezultati. Uz dobro planiranje i partnerstvo s provjerenim ljudima mogu se postaviti sjajni temelji za dugoročnu financijsku stabilnost, stoga se čuvajte kratkoročnih ulaganja i igrajte na duže staze. No, što god vi zaradili, doći će nakon teškog rada, pa poštujte svoj trud i ne rasipajte zarađeno na kule u oblacima.

nastavi čitati dolje

VEZE

Ženski pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi mogu s velikim optimizmom proći kroz ovu godinu jer su velike šanse da će uspješno pronaći partnera koji će zadovoljiti njihove stroge kriterije, dok muškarci neće biti baš takve sreće. No, i jedni i drugi pripadnici znaka koji su u stabilnoj vezi ili braku mogu očekivati da će im ljubav ove godine biti vrlo uspješno područje života.

ZDRAVLJE

Koze će ove godine uglavnom biti dobrog zdravlja, uz tek male i sporadične probleme koji će se brzo rještavati. Vrlo je važno posvetiti dužnu pažnju prehrani, jer ćete u slučaju nezdrave prehrane imati velikih problema s probavom. Uz to, pripazite na bubrege i mjehur, mogli biste imati poteškoća, pa posjetite liječnika čim primjetite prve probleme. 

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:22:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh