« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
2014.

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Pijetla će 2014. biti godina nastavka uspjeha na privatnom i poslovnom planu uz značajan financijski uspjeh

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2014.
Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

Pijetao kineski horoskop

,

pijetao horoskop

,

godina drvenog konja

,

godina Konja

,

Godišnji kineski horoskop 2014

,

kineski godišnji horoskop 2014

,

2014. godišnji horoskop

Pijetao će u godini Konja nastaviti s uspjesima koje je postizao tijekom prošle godine, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, nastavljajući graditi solidne temelje za lošije godine koje slijede. Zalihe koje se prikupe tijekom godine Konja mogle bi trajati dugo i donositi dobit još nekoliko godina, stoga, ne oklijevajte nego se bacite svim snagama na posao.

Više posla donijet će nešto manje vremena za romantiku, no uz dobro planiranje sve će biti na svom mjestu, a stalni partner shvatit će potrebu za strpljivim pristupom jer ćete oboje uživati plodove tog rada u godinama koje dolaze. Najvažnije je ostati dosljedan i iskren prema partneru, kao i prema kolegama na poslu koji bi mogli vaš uspjeh pogrešno shvatiti ukoliko vam slava udari u glavu.

KARIJERA

Više posla, više pritiska ali i više uspjeha i zarade glavna su obilježja godine Konja za Pijetlove. Upravo iz tih razloga ključno je ostvariti više nego dobre odnose s kolegama na poslu. Najviše pomoći dobivat ćete od ženskog dijela, što znači da svim odnosima morate pristupati vrlo obzirno i pažljivo, kako ne biste poremetili hijerarhiju koja je odavno uspostavljena. Bez pomoći kolega ništa nećete uspjeti završiti, tako da im ne zaboravite zahvaliti kad ćete primati pohvale.

MATERIJALNA SITUACIJA

Novac je pred vama, samo ga trebate znati uzeti. Ma koliko se to ponekad činilo jednostavno, bit će situacija u kojima će vam izmaći, no ne gubite samopouzdanje, već sljedeća prilika bit će vaša. Ništa ne dolazi samo od sebe, pa ćete morati uložiti puno truda i rada, no nagrada će biti veća od uobičajene. Zapamtite da pohlepa ne donosi ništa dobro, stoga uvijek imajte obje noge na zemlji i potrudite se realno procijeniti svoje mogućnosti.

nastavi čitati dolje

VEZE

Dobra sreća u vezama zapisana je Pijetlovima za ovu godinu, tako da pripadnici ovog znaka koji još nisu pronašli životnog partnera mogu s velikim optimizmom gledati prema tom cilju. Bit ćete popularni i upoznat ćete dosta novih ljudi, među kojima će biti i vaš novi partner. Pijetlovi u stabilnim vezama i braku imat će godinu u kojoj će obnoviti i ojačati svoju ljubav.

ZDRAVLJE

Pritisak na poslu mogao bi brzo uzeti svoj danak ako ne pripazite, a vaše će vam tijelo nekoliko puta tijekom godine jasno dati do znanja da ste pretjerali. Stariji pripadnici znaka moraju obratiti pažnju na dišni sustav koji bi mogao biti u problemima, pa napravite sve kako bi zaštitili grlo i pluća, a naročito nisu preporučljiva duža putovanja. Neka ova godina bude godina odmora i zdravog načina života. 

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:38:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh