« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Konj - godišnji kineski horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

kineski godišnji horoskop 2009

,

kineski godišnji horoskop

,

konj godišnji kineski horoskop 2009

,

Konj godišnji horoskop

Ovo će za vas biti zeznuta godina, jer iako ćete imati velik potencijal za odličnu godinu što se tiče zdravlja i karijere, cijelim će vas putem pratiti mnoge skrivene opasosti. Popularnost koju ćete uživati bit će lažna jer će privući osobe koje nisu iskrene i poštene, a s takvima se ne znate nositi.  Budete li se prepustili životnom stilu zabave i iskorištavanja popularnosti, lako je moguće da ugrozite vlastito zdravlje i sigurnost. Umjesto toga, trebali biste svo vrijeme posvetiti ispunjavanju svojih ciljeva. Najgore od svega to što ćete imati potrebu petlajti se s krivim ljudima i tako se uvaliti u nevolju te se može dogoditi da ćete morati potrošiti svoje novce da biste riješili određene probleme, možda čak pokrili medicinske troškove. Da biste od ove godine izvukli najbolje, trebali biste se usredotočiti na svoje ciljeve i živjeti što je moguće zdravije. Nikako ne smijete prihvatiti ponude koje nisu potpuno moralne, bez obzira na to kako primamljive bile.

Karijera

Imate mogućnost odličnog napredovanja u karijeri. Ima izgleda da ćete povećati primanja bez velikog truda. Iskoristite novostečenu popularnost pametno i ne ugražavajte svoja dostignuća upuštanjem u djelatnosti koje nisu čiste. Nikako se nemojte upuštati u uredske izvanbračne afere. U svađama sa suradnicima i klijentima potrudite se ostati mirni i usredotočite se na ciljeve koje ste postavili, jasno ih definirajte i ustrajte u njihovom ispunjavanju.

Poslovnih prilika će biti u izobilju - bit će uspona i podova i mogućnosti za zaradu mnogo novca. Međutim, moguće je i neslaganje s partnerima i kolegama i prekid partnerstva. Također, postoji vjerojatnost da ćete nešto započeti što nećete biti u stanju završiti. Zaradit ćete mnogo novca ukoliko se budete stalno podsjećali da je vrijeme dragocjeno te ga ne budete trošili na trivijalne stvari.

KONJ DATUMI25. 1. 1906 - 12. 2. 1907
11. 2. 1918 - 31. 1. 1919
30. 1. 1930 - 16. 2. 1931
15. 2. 1942 - 4. 2. 1943
3. 2. 1954 - 16. 2. 1955
21. 1. 1966 - 8. 2. 1967
7. 2. 1978 - 27. 1. 1979
27. 1. 1990 - 14. 2. 1991
12. 2. 2002 - 31. 1. 2003

Materijalna situacija

U ovom vas aspektu prati dobra sreća cijele godine, no izazov će biti zadržati zarađeno. Par problema biti će potrošnja na društvo i zabavu, kao i krivi ljudi s kojima bi mogli završiti u velikim problemima. Loša ishrana, tulumarenje i općenito nezdrav život mogu vam odnijeti sve zarađeno kroz troškove liječenja. Kako ćete zdravlje i novac sačuvati na isti način, zdravim životom uz prave ljude, shvatite to na vrijeme.

Veze

Slobodni Konji trebali bi dobro razmisliti o vezivanju, unatoč izbilju prilika koje će donijeti popularnost, jer je većina od njih prolaznog karaktera. Konji u vezama ili braku moraju se čuvati izvanbračnih veza, bez obzira na iskušenja. Nemojte pretpostaviti trajnu sreću kratkotrajnim bljeskovima.

Zdravlje

Češće ćete se razbolijevati nego inače, a sve će biti povezano s pušenjem, alkoholom, lošom ishranom, nedostatkom odmora i vježbe. Loš vam je i imunološki sustav, tako da kad se sve skupi, mogli bi lako završiti s komplikacijama u bolnici. Stoga, prvo uspostavite balans između posla i privatnog života i posvetite više pažnje svom zdravlju.

Okolina

S određenim ljudima doći ćete u direktan sukob, pa budite oprezni u komunikaciji s ljudima koji vas ne podržavaju u potpunosti. Općenito, budite oprezni s novim poznanicima, većina njih željet će vas iskoristiti na neki način. Također, opasnost od upadanja u loše društvo, pretjerano zabavljanje i izvanbračne izlete vreba iza svakog ugla, pa zadržite hladnu glavu i ostanite dosljedni sebi. Popularnost uvijek ima dvije strane medalje, pa pripazite da vas ne zapadne ona lošija.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Konj - kineski godišnji horoskop 2011

25.01.2009. 19:53:22
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    lorena
    14.10.2009. 15:01
    je ne vjerujem u horoskop, ali ove životinjice su preslatke ja sam tigar toooooooooooo
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh