« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Majmun - godišnji kineski horoskop 2009.

Fotografija vijesti
Više o

kineski horoskop 2009

,

godišnji kineski horoskop 2009

,

Majmun kineski horoskop

,

majmun godišnji horoskop 2009

Očekujte odličnu godinu, jer ste u boljoj poziciji od ostalih znakova. Iskoristite to za ostvarivanje davnih snova, budući da ćete na taj način osim samog užitka dobiti i na popularnosti. Svejedno, nemate bianco ček da bi se mogli ponašati baš samo i isključivo kako želite, ljudi oko vas mogli bi vam zamjeriti. Nemojte sada stvarati neprijatelje koji bi vam mogli nauditi kada sreća okrene stranu i ode dalje od vas. Ipak, nije sve baš tako ružičasto, jer je moguća jedna veća kriza u godini, i bolje bi vam bilo da budete spremni. Ne samo što ćete tako spasiti stvar nego ćete i zaraditi poštovanje drugih zbog dalekovidnosti i pripremljenosti. Unatoč popularnosti ostanite vjerni u vezi i družite se sa starim prijateljima, jer nije ih lako zamijeniti bez obzira kako sretni bili.

Karijera

Jedno od područja na kojem ćete doslovno procvjetati. Sjajne prilike slijedit će jedna drugu, a podrške vašim idejama neće nedostajati. Sad je pravo vrijeme da obrišete prašinu s planova koje ste dugo radili i dozvolite im da ugledaju svjetlo dana, jer uspjeh je zagarantiran. Ipak, uvijek imajte pri ruci rezervni plan kako bi se spasili upadanja u nevolje. Bacite se na promicanje svojih dostignuća i reklamiranju tvrtke, jer je pravo vrijeme da svijet upozna vaše kvalitete. No, ostanite s obje noge na zemlji, kako bi nakon perioda popularnosti i dalje poslovali što bolje.

MAJMUN DATUMI2. 2. 1908. - 21. 1. 1909.
20. 2. 1920. - 7. 2. 1921.
6. 2. 1932. - 25. 1. 1933.
25. 1. 1944. - 12. 2. 1945.
12. 2. 1956. - 30. 1. 1957.
30. 1. 1968. - 16. 2. 1969.
16. 2. 1980. - 4. 2. 1981.
4. 2. 1992. - 22. 1. 1993.
22. 1. 2004. - 8. 2. 2005. 

Materijalna situacija

Sreća vam se smiješi, pa vam slijedi povišica ili sjajan uspjeh u prodaji. Ipak, kako ovakva sreća neće trajati dovijeka, budite mudri i stavite štogod na stranu da se nađe za tamnije dane. Ne oslanjajte se na sreću u svemu, pa tako svaku investiciju dobro proučite prije nego što se upustite u trošenje. Jer, moguća je kriza iz vedra neba, koja vas jednostavno ne smije zateći nespremne. Također, intuicija je sjajna stvar, no nije baš uvijek u pravu. Nemojte držati sva jaja u istoj košari, kako narod kaže, nego se potrudite svoj novac imati na nekoliko strana odjednom, kako biste lakše izbjegli probleme.

Veze

Majmunima neće biti teško zaljubiti se ove godine, pa se družite što više i upoznajte nove ljude ukoliko niste u vezi. Oni koji su već pronašli ljubav svoga života pruža se prilika ponovno zapaliti onaj plamen s početka veze i osvježiti svakodnevnici. Doduše, mali je problem vaša zauzetost poslom i socijalnim obavezama, no ipak pronađite dovoljno vremena za partnera.

Zdravlje

Moglo bi se dogoditi da vas bolest iznenadi, na primjer moždani ili srčani udar, jer vam je ove godine srce prilično osjetljivo. Niti jedan ekstrem nije dobar, pa nemojte niti umirati od smijeha niti bijesno urlati, jer je i jedno i drugo opasno za vas. Općenito, ne isprobavajte svoje granice zdravlja jer bi mogle biti bliže nego što mislite. Izbjegavajte alkohol na druženjima, a niti u kom slučaju nemojte voziti nakon toga.

Okolina

Neće biti velikih problema s ljudima jer ste prilično popularni, pa će uživati u vašem društvu. Lako ćete ostavljati dobar dojam na sugovornike, pripazite samo da ne pošaljete pogrešne signale pogrešnim osobama. Ostanite diplomat u teškim situacijama i ne pozivajte se na svoj trenutni status, jer sreća se može okrenuti i vi više nećete biti na vrhu. Tada bi oni koje ste zgazili prilikom uspona mogli dići glavu i vratiti uslugu s kamatama, što vam sigurno ne bi bilo drago. Nemojte tračati one koji trenutno imaju manje sreće i to će vam se višestruko isplatiti.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Majmun - kineski godišnji horoskop 2011

25.01.2009. 20:04:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh