« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Zec (Mačka) - godišnji kineski horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

kineski godišnji horoskop 2009

,

kineski godišnji horoskop

,

zec kineski horoskop 2009.

,

zec godišnji horoskop

Godina koja dolazi bit će puna iskušenja, naročito kad se uzme u obzir da ste do sada uživali potporu okoline, koja će naglo nestati. Uz to, mogli bi se naći u nekim nezgodnim situacijama koje bi mogli uzrokovati pravni problemi. Općenito, pripazite na sve što ima veze sa zakonom, jer ćete često balansirati na rubu, ne svojom voljom. Obratite pažnju i na ljude koji vam nisu skloni, imate dosta suparnika koji će pokušati isplanirati zavjeru i dovesti vas u nepriliku. No, unatoč svemu, zadržite optimizam i nemojte usvojiti neke modele ponašanja koji bi vas učinili agresivnijom osobom, sklonom impulzivnim odlukama kako ne biste zažalili zbog svojih riječi ili djela. Dobra strana ovako problematične godine je činjenica da ćete moći lako ustanoviti tko vam je prijatelj, a tko želi samo izvući neku korist od vas. Lošije zdravlje i sklonost nezgodama upotpunit će sliku godine u kojoj su oprez i razmišljanje dvije riječi koje biste trebali najčešće koristiti.

Karijera

Ove će godine biti znatno teže dobiti podršku nadređenih za svoje planove, a iznevjerit će vas i neki do sada odlični suradnici. Uz to, pred vama je dosta promjena koje će u pravilu dolaziti nenajavljene i u krivo vrijeme, stoga je od najveće važnosti da svakom poslu pristupite obzirno i koncentrirano, s barem jednom rezervnom varijantom u rukavu. Najviše pažnje obratite na papire koje dobivate na potpis, kako ne bi došli u pravne neprilike zbog nekih dogovora koje niste niti pogledali.

Poduzetnici će ustanoviti da im posao ne raste kako su predvidjeli, pa i ovdje treba pripaziti da poslovanje ne dođe na rub zakonitosti zbog želje za brzim oporavkom. U slučaju da se ipak nađete u takvim problemima, nemojte ih ni pokušavati riješiti sami nego odmah potražite stručni savjet pravnika. Ukratko, budite konzervativni u svojim poslovnim poduhvatima i oslanjajte se na objektivne činjenice a ne na unutarnji osjećaj.

ZEC DATUMI29. 1. 1903 - 15. 2. 1904
14. 2. 1915 - 2. 2. 1916
2. 2. 1927 - 22. 1. 1928
19. 2. 1939 - 7. 2. 1940
6. 2. 1951 - 26. 1. 1952
25. 1. 1963 - 12. 2. 1964
11. 2. 1975 - 30. 1. 1976
29. 1. 1987 - 16. 2. 1988
16. 2. 1999 - 4. 2. 2000
3. 2. 2011 - 22. 1. 2012

Materijalna situacija

Slaba sreća tijekom cijele godine bit će dodatno osnažena mogućim gubicima uzrokovanim lošim procjenama. Naročito opasno je pokušati se izvući iz financijskih dubioza još čudnijim metodama i slušajući pogrešne ljude koji vam obećavaju brda i doline bez ikakvog truda. Svaku takvu ponudu prvo detaljno razmotrite i analizirajte sve moguće aspekte koji bi mogli dovesti do problema, pa tek onda krenite u posao.

Veze

Slobodne Mačke imat će prilično mirnu godinu, bez nekih velikih šansi za pronalaženje ljubavi, a one u vezama ili braku proći će kroz dosta iskušenja kako bi sačuvali partnere. Naime, problemi na poslu stalno će stajati između vas i voljene osobe, ma koliko ih se vi trudili riješiti ili sakriti. Budite strpljivi i pažljivi prema partneru ukoliko želite i dalje živjeti s tom osobom.

Zdravlje

Očekuje vas godina u kojoj ćete biti znatno boležljiviji nego inače, i prehlade koje inače prehodate bez problema srušit će vas u krevet. Vožnja automobilom može biti prilično opasna zbog nedostatka koncentracije, prema tome ne sjedajte umorni za volan. Bit ćete skloni malim ozljedama zbog nepažnje koje će se događati gotovo stalno, a pobrinite se i za zdravlje svojih starijih članova obitelji.

Okolina

Vaš će šarm ove godine imati vrlo malo utjecaja na okolinu, tako da se nećete moći izvlačiti iz neugodnosti na uobičajen način. Stari trikovi bit će potpuno ignorirani, pa ćete se morati stvarno potruditi ukoliko želite podršku za ostvarenje nekih zajedničkih ciljeva na svoj način. Naročito pripazite na ono što vam se zbiva iza leđa, jer će neki nezadovoljnici osjetiti da ste ove godine izloženiji riziku i pokušat će to iskoristiti protiv vas. Stoga, oslonite se na svoje snage i ne dozvolite da budete isprovocirani.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Zec / Mačka kineski godišnji horoskop 2011

25.01.2009. 19:33:37
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    novinarj
    29.03.2009. 00:16
    Svake godina ista priča, ali malo izmjanjena.Sve ono što nam je potrebno jeste malo volje, rad, vjere i naravno ljubavi i uspjeh je zagorantovan .Ali horoskop je horoskop, gdje ima vatre ima i dima..
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh