« Horoskop
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2009.

Fotografija vijesti
Više o

Štakor kineski horoskop

,

štakor godišnji horoskop

,

kineski horoskop 2009

Godina pred vama puna je mogućnosti za razvoj i rast, no jednako tako bit će razmirica s okolinom pa budite spremni na gubitak nekih prijatelja. Okolina bi mogla postati ljubomorna na vas i početi vas podbadati da ste arogantni. Kako osjećate snažnu želju da se potpuno posvetite poslu i postignete sve što je u ovoj godini moguće, to će dovesti do izolacije od bližnjih koja će uzrokovati gubitak nekih prijatelja, pa bi bilo dobro da izbalansirate želje i stvarnost. Što se tiče zdravlja, imunitet će vam tijekom godine biti na prilično niskoj razini, pa pripazite na uobičajene bolesti koje će vas češće napadati. I, najvažnije, količina stresa koja se taloži u vama u ostalim aspektima života odrazit će se i na vašu vezu, stoga nađite neki ispušni ventil za svoje frustracije.

Karijera

Nadređeni će vam rado povjeravati zadatke koji vas mogu proslaviti i dati vam priliku da pokažete znanja i vještine. Vama to neće biti dovoljno, pa ćete uložiti i dodatni napor kako bi rezutati bili što bolji. Bez obzira što će vam krenuti dobro, nemojte se zanijeti i ostanite u barem korektnim odnosima s kolegama kako ne biste izazivali zavist. Potrudite se komunicirati diplomatski sa svima, jer uvijek je bolje imati više prijatelja nego suparnika. Posao je, na kraju krajeva, uvijek timski rad i trebat će vam pomoć suradnika.

U slučaju da imate vlastiti posao, ostvarit ćete još više kontakata i dobiti nove klijente, ali i ovdje treba pripaziti na brzinu razvoja. Nemojte se pretovariti poslom, jer će početi nadilaziti vaše mogućnosti. Zato budite umjereni i razvijajte se u skladu s količinom novaca koju stvarno imate na računu.

ŠTAKOR DATUMI31. 1. 1900. - 18. 2. 1901.
18. 2. 1912. - 5. 2. 1913.
52. 1924. - 24. 1. 1925.
24. 1. 1936. - 10. 2. 1937.
10. 2. 1948. - 28. 1. 1949.
28. 1. 1960. - 14. 2. 1961.
15. 2. 1972. - 2. 2. 1973.
3. 2. 1984. - 19. 2. 1985.
10. 2. 1996. - 6. 2. 1997.
7. 2. 2008. - 25. 1. 2009.

Materijalna situacija

Imovinu ćete najbolje sačuvati ukoliko budete pažljivi na poslovnom planu, jer najveća vam opasnost dolazi od stresa s radnog mjesta koji bi mogao uzrokovati nepromišljene poteze. Zadržite se na tradicionalnim metodama zarade, a eksperimente ostavite za kasnije.

Veze

Slobodni pripadnici ovog znaka nalazit će se u dilemi oko osobe koja im se sviđa, jer će se osjećaji mijenjati vrlo brzo. Ukoliko niste sigurni kakvi su vaši osjećaji prema potencijalnim partnerima, bilo bi mudro zadržati određenu distancu sve dok ne donesete odluku.

Oni koji su u vezi ili braku imaju veliku mogućnost nesuglasica s partnerom zbog tračeva, rođaka, prijatelja ili djece. Situaciju će dodatno pogoršati pritisak na poslu, pa je vrlo važno da to shvatite kao uzrok i potrudite se ostati mirni i staloženi.

Zdravlje

Kako je već rečeno u uvodu, ove vam godine najviše glavobolje može zadati oslabljeni imunološki sustav, koji će vas učiniti boležljivijom osobom nego inače. Prehlade će biti stalna pojava, pa pripazite na ishranu, provjeravajte razinu stresa i trudite se živjeti zdravije nego što ste navikli.

Okolina

Pred vama su ozbiljni problemi s okolinom, najviše zbog toga što vaše poslovne prilike neće biti dobro shvaćene i prihvaćene s razumijevanjem. Vaša će dalekovidnost predstavljati izazov za okolinu, tako da se lako može dogoditi da vas takav odnos primora da nastavite sa svojim planovima bez obzira na to imate li dovoljnu podršku.

Takvo vaše ponašanje može izazvati nelagodu kod suradnika i obitelji, koji će vas početi doživljavati kao arogatnu osobu. Kako vam to nikako ne odgovara, uložite sav potreban trud da ostanete pribrani i diplomatski nastrojeni, jer to će okrenuti situaciju u vašu korist.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Štakor - kineski godišnji horoskop 2011

 

25.01.2009. 18:38:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh