« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
2013.

Pas - godišnji kineski horoskop za 2013.

Za Pse je 2013. godina jedna od sretnijih u zadnje vrijeme, puna mogućnosti za rješavanje problema koji se vuku već godinama

Godišnji horoskop - Pas 2013.
Godišnji horoskop - Pas 2013. (Metro)
Više o

kineski godišnji horoskop

,

Pas godišnji horoskop

,

godina zmije

,

pas horoskop 2013

Pas će ove godine uspješno održavati ravnotežu između privatnog i poslovnog života, a težak rad će napokon prepoznati i okolina. Godina Zmije dobra je za rješavanje obiteljskih nesuglasica, a najbolje će vam društvo ove godine biti Konji i Tigrovi.

Ove ćete godine susresti osobe koje će zauzeti posebno mjesto u vašem poslovnom i privatnom životu, što znači da Psi koji nisu u vezi imaju velike šanse pronaći osobu svog života. Zapravo, svi aspekti života bit će vam dobri, jer element vašeg znaka jednak je elementu Zmije, vladarice ove godine.

Kad se pogleda cijela godina, jedan će vam mjesec biti loš, jedan prosječan, a ostalih deset mogu se ubrojiti u odlične, što znači da vas čeka godina u kojoj će vam trebati puno manje napora za postizanje ciljeva.

KARIJERA

Nad karijerom vam bdiju dvije sretne i dvije nesretne zvijezde, tako da ćete na ovom polju dostići svoje ciljeve i ostvariti želje kako to i inače radite - poštenim, teškim radom. Kad tome pribrojite pozitivan pristup životu, sve će se kockice uklopiti na svoje mjesto i za godinu dana ćete moći reći da ste imali uspješnu godinu. Pripazite na odnose s kolegama i potrudite se održavati ih na dosadašnjim razinama i nemojte previše uzimati k srcu teške riječi koje se ponekad mogu čuti u poslovnim raspravama.

 

MATERIJALNA SITUACIJA

Što se tiče novaca, ova vam je godina prilično sretna jer jedna od sretnih zvijezda ulazi u područje novca u vašem horoskopu. No, kako na poslu ima ipak više uspona i padova, oprezno postupajte s novcem koji će vam u onom lošem mjesecu godine trebati u većim količinama, no nakon toga slijedi munjevit oporavak. Naravno, radi se o kolovozu koji vam nije sklon u svim aspektima života, pa tako i u ovome. Stoga, pamet u glavu i imajte na umu da ovako povoljnu godinu valja dobro iskoristiti i napraviti zalihe.

VEZE

Puno dobrih vijesti stizat će na ovom polju tijekom cijele godine, kako onima u vezi, tako i usamljenim Psima. Psi u bračnim vezama obnovit će i osnažiti veze s partnerom, a vrlo lako je moguće da će onima mlađima obitelj narasti za jednog člana. No, treba obratiti pažnju na to što govorite, kako nehotice ne biste povrijedili voljenu osobu. Slobodni Psi moći će birati osobu s kojom žele biti, pa kad je već tako, izaberite onu koja će vam najbolje odgovarati i s kojom ćete moći ostvariti kvalitetnu vezu koja će prerasti u brak.

ZDRAVLJE

Sreća koja vas ove godine prati odrazit će se i na zdravlje, no to ne znači da ne morate brinuti o njemu cijelu godinu. Sve će biti u redu ako živite onako kako trebate, zdravo i pametno. Jedinu mrlju na svijetlu godinu baca mogući stres, koji vam može nanijeti dosta zla ako poslu pristupite kao obavezi koju morate napraviti, bez imalo žara. U tom slučaju će vas stres snažno uzdrmati, pa pronađite neki ispušni ventil kako biste se riješili nakupljenih trauma i problema koji vas opterećuju i loše utječu na vaše zdravlje.

ODNOSI S LJUDIMA

Dobri odnosi s okolinom i inače su ključni za uspjeh, a ove godine, s tako izraženom srećom naročito. Ova je godina prilika da svima pokažete koliko stvarno vrijedite, pa to i napravite na onaj dobar način, kako samo vi to znate, bez pretjeranog isticanja ega i njegovih mušica. Sve dok ćete pozitivno razmišljati o poslu, problema neće biti. Obratite pažnju na promjene u pristupu vaših kolega kad se pokažete u svom sjaju, neki od njih neće biti oduševljeni, dok će velika podrška doći od osobe od koje tako nešto ne biste očekivali.  

Provjerite što ostale znakove očekuje u godini Zmije
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

09.02.2013. 16:34:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh