« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
2013.

Koza - godišnji kineski horoskop za 2013.

Za Kozu će 2013. godina biti dosta teška, no uz ispravan odnos prema sebi i drugima svi će problemi biti lako rješivi

Godišnji horoskop - Koza 2013.
Godišnji horoskop - Koza 2013. (Metro)
Više o

Koza kineski horoskop

,

godina zmije

,

godišnji kineski horoskop 2013

,

koza horoskop 2013

Koza će ove godine biti posebno osjetljiva na članove obitelji, pa će početi rješavati sve probleme vezane uz obitelj. Dobra djela koja često radite neće više prolaziti nezapaženo, već će stići zaslužene pohvale. Imat ćete veliku želju promijeniti mjesto stanovanja, a nekim će Kozama to i poći za rukom.

Bit ćete neuobičajeno popularni ove godine, a vaši će talenti i kreativnost napokon imati priliku doći do izražaja.

Sve u svemu, dobra godina za Koze u kojoj trebate iskoristiti priliku i promijeniti stvari koje vam ne ogovaraju i postaviti svoj svijet na svoj način.

Ove godine najbolje su vam društvo Konj i Zec (Mačka).

KARIJERA

Karijera će imati svoje uspone i padove, naročito zbog natjecanja s Konjima, a trebat ćete uložiti dosta truda kako biste ispunili svoje ciljeve, makar i djelomično. Morat ćete raditi i van radnih sati, a kako vam zvijezde u ovom segmentu života nisu naročito sklone ove godine, sve će trajati nešto duže nego što bi trebalo. Ipak, ne gubite samopouzdanje i vjeru u sebe, na kraju će sve dobre stvari koje napravite dobiti zasluženu nagradu.

 

MATERIJALNA SITUACIJA

Morat ćete pronaći nove izvore sredstava pošto vam na polju karijere ne cvjetaju ruže u većem dijelu godine. Ipak, dobro upravljanje onim što imate omogućit će vam normalan život tijekom godine, pogotovo ako se uspijete suzdržati od investicija koje vam u ovom periodu nisu dobro aspektirane. Sve u svemu, kad bi birali kućnog ljubimca za ovu godinu, neka to bude kobra i stavite je u novčanik, tamo će joj biti dobro.

VEZE

Ljubav vam također nije najbolje aspektirana u godini Zmije, pa će vam svaka svađa biti posebno teška i komplicirana. Rješenje je u opuštenijem pristupu sitnicama koje život znače, taj će način utjecati na izbjegavanje potencijalno konfliktnih situacija s partnerom. Strpljenje je ključna riječ ove godine, tako da trebate svim silama zadržati kontrolu u problematičnim situacijama.

ZDRAVLJE

Zdravlje neće biti savršeno, a nepotrebne tenzije i stres utjecat će na količinu zdravstvenih problema koje ćete imati ove godine. Stariji predstavnici znaka trebali bi se redovno javljati liječniku kako bi se na vrijeme mogli uočiti ozbiljniji problemi kojih bi moglo biti. Nemojte ignorirati znakove koje vam šalje vaše tijelo, oni su najbolji način za izbjegavanje bolesti.

ODNOSI S LJUDIMA

Kako vam je ove godine karijera prilično nestabilna, takvi će biti i odnosi sa suradnicima, pa će vam trebati sva umješnost i diplomacija koju imate urođenu kako se mali problemi ne bi pretvorili u velike i raskinuli neke odnose koji su vam dragi i posebni. Ne trebate pokušavati pomoći baš svakome u ovoj godini, ostavite dobar dio te energije za rješavanje vlastitih problema.  

Provjerite što ostale znakove očekuje u godini Zmije
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

09.02.2013. 17:23:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh