« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
2013.

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2013.

Za Zmajeve je 2013. godina prilično raznovrsna i nema velikih poveznica u kvaliteti različitih aspekata života

Godišnji horoskop - Zmaj 2013.
Godišnji horoskop - Zmaj 2013. (Arhiva)
Više o

kineski horoskop

,

Zmaj godišnji horoskop

,

godina zmije

,

zmaj horoskop 2013

Zmaj će godinu Zmije doživjeti kao vrlo uzbudljivu vožnju sportskim automobilom, pa budite spremni na pola dobre godine, dva mjeseca relativnog mira i četiri prilično loša mjeseca. Jednostavno ćete imati toliko toga za napraviti u svim područjima života da nećete znati od kuda da krenete. Ipak, nemojte se odmah početi brinuti, ipak ste vi Zmajevi opake zvijeri koje se ne može tek tako ukrotiti ili slomiti.

Upravo će ta vaša snaga pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva, nakon čega ćete se moći posvetiti obitelji tijekom mjeseci u kojima vam poslovno okruženje neće biti naklonjeno.

Ove će vam godine najbolji partneri biti Pijetao i Majmun.

KARIJERA

Ako imate planove za zaokret u karijeri ove godine, mogli biste i uspjeti u slučaju da se snažno bacite na posao, jer vam je uspjeh garantiran kada sve svoje snage usmjerite prema jednom cilju. Prihvatite svu pomoć koju vam nude članovi obitelji i prijatelji, ispitajte tko je dobro povezan u poslovima koje planirate pokrenuti i dobit ćete vrijedne informacije koje vam mogu omogućiti uspjeh. Iskoristite dobre mjesece, a tijekom loših posvetite se obitelji.

 

MATERIJALNA SITUACIJA

Novac je ove godine prilično dobro aspektiran, a najveće se povećanje prihoda može očekivati od novih poslova ili nove karijere, ako je uspijete pokrenuti. No, neće rasti na drveću, trebat će ga pošteno zaraditi, pa bi bilo dobro upravljati njime na konzervativan način, bez nepromišljenih ulaganja ili pokušaja brze zarade.

VEZE

Na sreću, prošla je godina napokon završila i možete mirna srca krenuti u novu godinu Zmije koja će vam donijeti bolje odnose s partnerom, vratiti toplinu i privrženost u vaš život. Ako ste zaljubljeni, ova će vam godina u tom aspektu proteći kao u snu, i to jako lijepom. Jednostavno, sretne zvijezde toliko snažno obasjavaju taj aspekt vašeg života da ćete ovu godinu dugo pamtiti po lijepome.

ZDRAVLJE

Nema velikih zdravstvenih problema u zvijezdama za ovu godinu, no ipak ćete tijekom rujna i prosinca trebati posvetiti malo više pažnje malih teškoćama koje imate kako ne bi postale velike. Stariji pripadnici znaka imat će više problema od mlađih, kojima je nužno potreban san i odmor od svakodnevne ludnice. Ako nastave sa životnim stilom koji im je trenutno više nametnut nego što je stvar izbora, s približavanjem nove godine problemi će postajati sve ozbiljniji.

ODNOSI S LJUDIMA

Vaša sreća u ovom aspektu života ove će godine napokon biti dobra, no ipak će vam trebati sva pomoć koju možete dobiti od ljudi koji su vam naklonjeni. Bilo bi dobro kad biste svoj šarm i komunikativnost iskoristili za sklapanje novih prijateljstava s ljudima koji vam mogu biti od pomoći. Kako je poslovna situacija prilično klimava, treba vam svaki kvalitetan suradnik kojeg možete naći.  

Provjerite što ostale znakove očekuje u godini Zmije
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

09.02.2013. 17:07:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh