« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
2013.

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2013.

Za Svinje je 2013. godina

Godišnje horoskop - Svinja 2013.
Godišnje horoskop - Svinja 2013. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

Svinja godišnji horoskop

,

godina zmije

,

svinja horoskop 2013

Svinja će u godini Zmije napraviti najpametniju moguću stvar ako se okruži obitelji i crpi njihovu pozitivnu energiju. Naročito dobru povezanost osjećat ćete s osobama rođenim u znaku Zeca (Mačke) i Koze. Posebnu pažnju ove godine trebate posvetiti zdravlju koje bi moglo stradati od stresa na poslu, no to vas ne bi trebalo spriječiti da odete s obitelji na izlet u inozemstvo koji je jako dobro aspektiran.

Godina Zmije ne ide vam baš na ruku što se tiče snalaženja u neuobičajenim situacijama, no kako ste ove godine najsretniji znak kineskog horoskopa, brzo ćete zaboraviti tešku proteklu godinu. Sve će vam ići lako i jednostavno, od posla pa do dobitka na lotu - naravno, ipak ćete morati uplatiti. Najvažnije je podijeliti svoju sreću i uspjeh s voljenim osobama, to će vam biti najveći doseg i zadovoljstvo.

KARIJERA

U ovoj godini dobro su aspektirana putovanja, pogotovo u inozemstvo i na daleka mjesta. No, kada vam tako nešto padne na stol, nemojte uzeti zdravo za gotovo svoju poziciju na poslu, jer će vas i najmanja greška koštati položaja i novaca. Stoga, pamet u glavu, područje karijere najosjetljiviji je dio života ove godine, pa shvatite da dobrim radom polažete temelje za dugoročan uspjeh i tako shvatite svaki zadatak koji dobijete, a i svaku prepreku koju trebate savladati. Sve dok ste koncentrirani, nitko vam ništa ne može.

 

MATERIJALNA SITUACIJA

U ovom dijelu horoskopa na vlast dolazi loša zvijezda koja će vam malo isprazniti novčanik, jer će tijekom godine neprestano dolaziti neočekivani troškovi koji će vas bacati unatrag, poput većih popravaka u kući, popravak automobila i slične stvari. Nemojte zbog toga očajavati, imat ćete dovoljno novaca za sve to, a i takve probleme morate shvatiti kao ulaganje u budućnost. Budite izuzetno pažljivi kad posuđujete novac, jer morate biti svjesni da ga osoba iz vašeg najužeg kruga koja ga posuđuje neće nikada moći vratiti.

VEZE

Vaša privlačnost je kao svjetionik ove godine, i naći će se puno ljudi privučenih vašim svjetlom. Lako ćete stvarati nova prijateljstva i veze, no imat ćete problema u održavanju istih. Nije uvijek trava zelenija na nekoj drugoj livadi, stoga pokušajte zadržati neke nove poznanike i, naročito, novu romantičnu vezu jer bi upravo ta koju ostvarite ove godine mogla biti ona koja će trajati cijeli život. Uložite vremena i truda koliko je potrebno u kvalitetne ljude, vratit će vam se stostruko u godinama koje dolaze.

ZDRAVLJE

Svinje ove godine ne trebaju pretjerano brinuti o zdravlju, jer sve što će vas napasti na tom području života može se lako i brzo izliječiti. Svinje u poznijim godinama ipak će morati pripaziti na prehranu, dok će one mlađe sve probleme moći riješiti s nekoliko noći normalnog sna. Ipak, bolest bliske osobe mogla bi vam donijeti dosta stresa, pa pripazite da vas neki od popularnih lijekova za stres ne zgrabi u svoje kandže.

ODNOSI S LJUDIMA

Kako niti jedna od zvijezda ne prelazi preko ovog područja vašeg života, može se reći da ste kovač svoje sudbine, pa će vam biti upravo onako kako si to sami postavite. Stoga, ne bi škodilo malo planiranja i truda kako biste postavili neke ciljeve u životu, jer možete potpuno promijeniti cijeli svoj život ako to želite. Malo samokontrole i vrijedan rad ovu će vam godinu pretvoriti u godinu iz snova koje ćete se rado sjećati.  

Provjerite što ostale znakove očekuje u godini Zmije
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

09.02.2013. 16:37:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh