« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Bivolima prenosi dobre vijesti o godini uspjeha i ispunjenja snova u nekim područjima života

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna
Bivol - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna (Metro)
Više o

horoskop

,

Bivol kineski horoskop

,

kineski horoskop za 2016

,

godišnji kineski horoskop 2016.

,

godišnji horoskop bivol

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Bivolima donosi puno olakšanja, no ujedno i truda kojeg se ne bi trebali bojati. Naime, uspjeh stiže, ali ne preko noći i ne s neba, već kao posljedica vrijednog rada i uloženog truda. Ukratko, kako sijete, tako ćete i požnjeti, pa znajući pravu prirodu ovog znaka, uspjeh nije upitan i sigurno neće biti malen. Prihvatite izazove u karijeri koje će staviti pred vas i pomozite ljudima da uspiju, a oni će vam osigurati sve uvjete kako biste svoj talent i znanja mogli iskoristiti na najbolji mogući način i u interesu svih. Korist od svega bit će vrlo vidljiva na vašem računu, stoga nemojte žaliti truda.

LJUBAV

Godina burnih zbivanja na poslovnom planu ljubav će naizgled gurnuti u drugi plan, no vi ne biste trebali dozvoliti da se tako nešto dogodi. Iako je Bivolima potrebno prilično vremena da se zagriju za nekoga, jednom kad se stvar uhoda ljubav ostaje neupitna i snažna, no često ne znate kako to pokazati partneru. Malo suptilniji pristup i svakodnevne potvrde vaše predanosti vezi napravit će pravo čudo za odnose u obitelji, pa ne bi trebalo oklijevati nego zasukati rukave i baciti se na posao, i vi ćete uživati u skladnom ljubavnom odnosu.

POSAO

Novi poslovi i nove odgovornosti nikad vas nisu plašili, pa nemojte se niti ove godine povući u sjenu već stanite na čelo i povucite svom snagom, došlo je vrijeme za naplatu svega uloženog kroz godine. Bivol nije samo vrijedan radnik nego i odgovoran i učinkovit vođa, stoga, zatražite ono što vam pripada i dobit ćete. S druge strane, ako procijenite da je ponuda za promjenu posla po vašem ukusu, ne oklijevajte - tako dobre ponude ne dobivaju se više od dva-tri puta u životu.

ZDRAVLJE

Uz moguće male probleme s probavom kao posljedicom stresa na poslu, ono što je ove godine najvažnije jest redovna tjelesna aktivnost koja će vas odvojiti od stolca na poslu i fotelje u domu. Vježbajte i uživajte u dobrom raspoloženju koje će vam fizička aktivnost donijeti.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh