« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Mačkama će objasniti kako da ovu godinu provedu na što bolji način i izvuku koristi tamo gdje su se najmanje nadali

Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna
Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop za 2016

,

Mačka godišnji horoskop

,

kineski horoskop Mačka

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Mačkama će biti vrlo drago pročitati, jer govori o godini u kojoj će moći iskoristiti sav svoj potencijal i stvoriti odlične temelje za godine koje dolaze. Mogu očekivati ponudu za napredovanje ili promjenu posla koju ne bi smjeli propustiti, jer otvara potpuno nove horizonte i mogućnosti o kojima su dugo sanjali. Jedino što je loše aspektirano tijekom godine su nesuglasice - treba se čuvati svađa i izbjegavati ih pod svaku cijenu kako se ne bi izrodile u nešto veliko i neugodno što će opteretiti vaše odnose s ljudima.

LJUBAV

Vaš se znak izvrsno slaže s Majmunom, tako da je ova godina fantastično aspektirana na ljubavnom planu. Ne dozvolite da prođe uludo, u slučaju da još nemate životnog partnera ove će vam godine biti najlakše pronaći osobu s kojom se savršeno slažete i možete vidjeti lijepu zajedničku budućnost. Ostalima je vrijeme ili za ulazak u brak nakon duže veze ili za buđenje one iskre ljubavi koja ih je spojila s trenutnim partnerom ili bračnim drugom.

POSAO

Vaše znanje, iskustvo i mudrost bit će ove godine prepoznati s više strana i nagrađeni ponudama za promjenu karijere ili napredovanje na sadašnjem poslu. Na vama je da odaberete mogućnost koja će vam donijeti najviše zadovoljstva u radu, kako biste to iskoristili za ostvarivanje zarade. Iako ćete se u nekim trenucima osjećati kao zvijezda, ne zaboravite - najviše ćete novaca zaraditi od redovnog posla koji ne smijete niti malo zanemariti.

ZDRAVLJE

Opterećenje na poslu donijet će dosta stresa koji trebate naučiti izbaciti iz sebe jer biste inače mogli biti rastrojeni, a to vodi prema ozljedama, u ekstremnim slučajevima čak i ozljedama lica ili glave koje bi mogle ostaviti trajne ožiljke. Stoga, oprez!

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh