« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Štakorima će predvidjeti prilično bezbrižnu godinu u kojoj će moći uživati bez grižnje savjesti

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna
Štakor - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

štakor kineski horoskop

,

godina majmuna

,

kineski horoskop godina majmuna

,

kineski horoskop 2016.

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Štakorima obećava godinu uživanja i mira, bez velikih turbulencija na poslovnom ili privatnom planu ako tako odluče. Oni koji su prošle godine teško radili, mogu se mirno zavaliti i požnjeti plodove rada, bez velikih obaveza i preuzimanja novih zadataka. Živjeti na lovorikama ne može se dugo, no godinu dana može, i bilo bi dobro da iskoristite ovakvu godinu za daljnje usavršavanje i opuštanje uz što manje stresa. Sve u svemu, život će vas maziti, na vama je da mu to i dozvolite.

LJUBAV

Kako na poslu neće biti previše obaveza i stresa, ovu godinu treba iskoristiti za poboljšanja na ljubavnom planu koja ste odgađali do sada. Ukratko, ako niste pronašli partnera, sada je pravo vrijeme - imat ćete mogućnosti više izlaziti i družiti se, upoznavati nove zanimljive ljude i odabrati nekog po svom ukusu. Štakori u vezama trebaju se potruditi obnoviti onaj žar koji ih je spojio s trenutnim partnerom i godinu provesti idilično i romantično, nagrađujući tako i partnera i sebe za žrtve koje su morali podnijeti proteklih godina.

POSAO

Ako baš tražite novi posao, vrijeme je za dodatno obrazovanje i usavršavanje što će vam omogućiti minuli rad koji se cijeni i poštuje. Za sve probleme koji eventualno iskrsnu tijekom godine obratite se kolegama za pomoć, dovoljno ste ih zadužili u prošlosti da će vam rado pomoći i omogućiti vam da godinu provedete bez prevelikog stresa i napora na poslovnom planu. Vjerovali ili ne, zvijezde su tako posložene da čak možete dobiti i unaprjeđenje na trenutnom poslu, kao zasluženu posljedicu dosadašnjih napora.

ZDRAVLJE

Kao i u ostalim segmentima života, godina je idealna za posvećivanje sebi i svojim potrebama, u ovom slučaju zdravlja - odmarajte, obavite neke preventivne preglede, jedite zdravo i svježe i puno vježbajte ili šećite po svježem zraku, obnovite mir u duši i zdravlje u tijelu.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh