« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Pijetlovima nosi vijesti o mogućim iznenadnim obratima u životu na koje morate biti spremni

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna
Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

Pijetao godišnji horoskop

,

godina majmuna

,

2016 kineski horoskop

,

kineski horoskop godina majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Pijetlovima savjetuje da budu izuzetno oprezni u komunikaciji s drugim ljudima, jer uobičajena bučnost i želja za reflektorima ove godine mogu biti vrlo kontraproduktivni, čak i opasni za neke odnose kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Pažljivo birajte riječi i što ćete kome reći, jer neke vaše tajne i snove definitivno ne biste trebali podijeliti baš sa cijelim svijetom - ima dovoljno zavidnih ljudi koji bi vam rado naudili. Stoga, pamet u glavu, dva puta promislite prije nego što išta kažete i godina će biti vrlo, vrlo uspješna, na iznenađenje zlobnicima i zlogukim prorocima.

LJUBAV

Nije baš da vam se previše sviđa kad se partner predstavlja kao glasnogovornik vaše veze, no ove godine trebali bi ga/nju pustiti da radi upravo to, jer vaša komunikacija i u ovom segmentu života ove godine prilično šteka. Naravno, potrudite se da se takva pozicija ne pretvori u poziciju moći i ucjene, jer u tom slučaju ćete morati vrlo brzo početi tražiti novog partnera.

POSAO

Sve se mijenja vrlo brzo i potrebno je potrošiti sve više energije i vremena na posao, što Pijetlovima ne predstavlja velik problem u slučaju da na kraju priče vide dovoljno veliku hrpicu novaca. No, ponekad nagrada može biti i samo slava, koja će tek posljedično odvesti do financijskih uspjeha. Ove godine će najviše poslova biti upravo za slavu, a na vama je da ih obavite što bolje i promatrate ih kao mudro ulaganje koje će se isplatiti u nešto dužem roku, no s debelim kamatama. I ovdje je izuzetno važna komunikacija koja s vaše strane mora biti suzdržana i odmjerena, sve drugo može biti pogrešno shvaćeno.

ZDRAVLJE

Ove godine morate posvetiti veliku pažnju kvaliteti zraka koji udišete, pa ako je potrebno, uzmite i godišnji negdje u planinama kako biste oporavili svoja izmučena pluća i cijeli dišni sustav. Ostalo - i više nego dobro i zdravo.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:27:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh