« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
2015.

Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2015.

Iskoristite godinu kako biste svojim bližnjima pokazali koliko vam je stalo do njih i koliko ih stvarno volite, jer ova je godina kao stvorena za popravljanje svih loših stvari u obiteljskim odnosima

Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2015.
Zec/Mačka - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

godišnji kineski horoskop

,

zec godišnji kineski horoskop

,

mačka godišnji kineski horoskop

Godina Koze pokazat će se još i boljom od godine Konja, pogotovo u obiteljskim odnosima koji će ovom znaku biti potpunu harmonični i ugodni. Zajedničko putovanje, bilo na godišnji odmor ili nešto izvanredno, priuštit će vam stvarno nezaboravne doživljaje i dati uspomene za cijeli život. Iskoristite godinu kako biste svojim bližnjima pokazali koliko vam je stalo do njih i koliko ih stvarno volite, jer ova je godina kao stvorena za popravljanje svih loših stvari u obiteljskim odnosima koje su se nakupile tijekom vremena. Kako se rijetko udružuju ovako povoljni aspekti, najbolje ih je iskoristiti dok su tu.

LJUBAV

Pripadnici ovog znaka u ozbiljnim vezama ove će godine biti spremni napraviti završni korak i stati pred oltar sa svojim partnerom, pa ako ste među njima, krajnje je vrijeme da počnete planirati datum vjenčanja. S druge strane, oni čije su veze još uvijek na početku, mogu početi razmišljati o nekim ozbiljnijim koracima kao što je zajednički život, jer je cijela godina odlično aspektirana za ljubav. Neozbiljne i površne veze ovakvu godinu teško će izdržati, pa sjednite za stol i počnite raditi popis za i protiv.

POSAO

Karijera je sjajno aspektirana ove godine za Zečeve/Mačke, pa joj treba posvetiti punu pozornost kako bi se odlični aspekti pretočili u konkrentno napredovanje na poslu. Oni koji nisu zadovoljni trenutnim stanjem i ne vide veliku perspektivu na radnom mjestu, mogli bi se odvažiti i otvoriti svoju tvrtku kako bi svo znanje i vještine koje imaju mogli nesmetano koristiti i zarađivati na temelju njih. Važno je samopouzdanje i podrška obitelji, a nje ove godine sigurno neće nedostajati, štoviše, bit će je napretek.

ZDRAVLJE

Cijela će godina na zdravstvenom planu biti povoljna, osim povremenih sezonskih bolesti manjeg intenziteta. Kako bi zadržali dobro zdravlje, preporučuje se uključivanje joge i meditacije u svakodnevnu rutinu.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:12:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh