« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
2015.

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2015.

Trebat će dosta raditi, razmišljati i komunicirati kako bi sve teklo glatko, no za razliku od prošlih godina, ove vam takvo ponašanje neće predstavljati ama baš nikakav problem

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2015.
Svinja - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

Svinja godišnji horoskop

,

godišnji kineski horoskop za 2015

,

2015 svinja kineski horoskop

Godina Koze Svinjama donosi dobre vijesti na svim područjima života jer neće pred vas baciti neke prevelike izazove, no to ne znači da se možete izvaliti, dignuti sve četiri i uživati do sljedeće godine. Trebat će dosta raditi, razmišljati i komunicirati kako bi sve teklo glatko, no za razliku od prošlih godina, ove vam takvo ponašanje neće predstavljati ama baš nikakav problem, stoga zasučite rukave i krenite.

LJUBAV

U ljubavnom životu glavni cilj za ovu godinu treba vam biti uspostava ravnoteže između emocija i praktičnosti, što znači da ne smijete dozvoliti da vas ljubav zaslijepi u nekim svakodnevnim stvarima i da počnete zaboravljati na njih. Svinje u braku ovu godinu mogu iskoristiti za obnavljanje one inicijalne iskre kratkim, romantičnim putovanjima koja će vas podsjetiti na same početke veze.

POSAO

Profesionalni život ove će godine Svinjama biti prilično ugodan segment, jer odlični odnosti koje ste uspjeli uspostaviti s osobama od utjecaja pokazat će se ključnima za miran rad, bez pretjeranih stresova i prekratkih rokova. Sve što trebate napraviti jest ponašati se mudro i zrelo kod donošenja odluka, odvagnuti sve pozitivne i negativne aspekte unaprijed i ova će godina na poslovnom planu biti uspješna i bez turbulencija.

ZDRAVLJE

Godina Koze dat će vam i mir na području zdravlja, gdje su najopasnije stvari s kojima ćete se suočiti poneka viroza ili upala mišića, osim toga većih problema neće biti. Uživajte.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:20:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh