« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
2015.

Konj - godišnji kineski horoskop za 2015.

Ovakvu godinu će biti najbolje iskoristiti za napredovanje na privatnom i poslovnom planu, jer tako povoljni aspekti ne dolaze toliko često da biste to smjeli propustiti

Konj - godišnji kineski horoskop za 2015.
Više o

godišnji kineski horoskop 2015.

,

konj godišnji kineski horoskop 2015

,

2015 konj kineski horoskop

,

2015 godišnji horoskop

Stabilna godina Koze smiješi se Konjima čija će glavna karakteristika - snaga odigrati najvažniju ulogu tijekom godine. Stameni i čvrsti, moći će nositi sve probleme na svojim plećima i osigurati poštovanje i podršku obitelji u svim trenucima kad će im zatrebati, a jednako tako će biti od velike koristi svojoj okolini.

Ovakvu godinu stoga će biti najbolje iskoristiti za napredovanje na privatnom i poslovnom planu, jer tako povoljni aspekti ne dolaze toliko često da biste to smjeli propustiti.

LJUBAV

Ljubavni jadi mogli bi snaći neke Konje tijekom godine, no jedino njihovom vlastitom greškom - ako partneru počnu posvećivati premalo vremena pokušavajući na poslovnom planu napraviti velike stvari. Srećom, okruženi ste dobrim prijateljima čije dobronamjerne savjete vrijedi uvijek saslušati, jer se u njima uvijek može naći izlaz iz neke situacije u koju ste se zapleli. Kako vam je i partner podrška u životu, sve ćete stići izgladiti prije nego što ode predaleko.

POSAO

Nove promjene u dnevnoj rutini najveća su vijest za godinu Koze, a vi morate otvoriti um i prihvatiti ih sa zahvalnošću jer će vas rasteretiti i učiniti vam život puno ugodnijim. Vaši napori koje ulažete na poslu neće ostati neprimjećeni, štoviše, ove vam se godine smiješi napredovanje, kako u ovlastima, tako i financijski.

Jedini problem koji se može pojaviti na poslu je vaša posvećenost projektima koja bi vas mogla natjerati da radite više nego što biste trebali i odraziti se negativno na vaše zdravlje, stoga, neka promjene budu i u tom smjeru.

ZDRAVLJE

Najveći rizik za zdravlje su stres i premorenost, koji će dovesti do ozbiljnih problema ukoliko se time ne počnete baviti od samog početka godine. Nađite ispušni ventil za stres i dovoljno se krećite.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:05:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh