« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
2015.

Koza - godišnji kineski horoskop za 2015.

Prisjećanje na davna druženja neće imati samo terapeutski učinak, već će vam dati i neke ideje kojima ćete riješiti probleme koji vas muče već duže vrijeme

Više o

kineski horoskop

,

Koza kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2015 godišnji horoskop

,

2015 koza godišnji kineski horoskop

Koza ovu godinu treba provesti u društvu obitelji i najmilijih što je više moguće, iskoristiti je kako bi nadoknadila sve propušteno u nekoliko proteklih godina. Odlično su aspektirana sva obiteljska okupljanja i zajednička putovanja, pa ne bi bilo loše prisjetiti se djetinjstva i svih onih dragih ljudi koji su se u međuvremenu nekako izgubili u stranputicama života. Prisjećanje na davna druženja neće imati samo terapeutski učinak, već će vam dati i neke ideje kojima ćete riješiti probleme koji vas muče već duže vrijeme.

LJUBAV

Romantična godina Kozama će doći kao naručena, jer njihova nježna priroda prilično pati kad nije okružena dovoljnom količinom ljubavi. Na sreću, ove će je godine biti napretek, kako za one u stabilnim vezama ili braku, tako i za one koji još uvijek traže ljubav svog života. Njima se smiješi upravo to - partner kakvog su željeli i tražili, dok će Koze u braku ovu godinu pamtiti kao produženi drugi medeni mjesec. Uživajte!

POSAO

Koze svoju godinu, za razliku od nekih drugih znakova kineskog horoskopa, mogu učinkovito iskoristiti za napredak na profesionalnom planu i značajno poboljšanje svog materijalnog statusa. Ovo se posebno odnosi na Koze koje rade za sebe, no i one koje rade za druge mogu očekivati unaprjeđenje na poslu koje će, uz nove obaveze, donijeti i dovoljno materijalnog napretka da će ga rado prihvatiti.

ZDRAVLJE

Iako će pritisak na poslu biti prilično velik, neće imati pretjeranog utjecaja na vaše zdravlje, no svejedno nemojte zaboraviti da je svakodnevna šetnja najbolja stvar koju možete napraviti za svoje zdravlje.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:02:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh