« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
2015.

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2015.

Velika podrška koju tijekom cijele godine možete očekivati od obitelji i prijatelja bit će vam od pomoći u svim situacijama

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2015.
Više o

godišnji kineski horoskop

,

štakor kineski horoskop

,

štakor godišnji kineski horoskop

,

2015 kineski horoskop

,

2015 štakor kineski horoskop

Godina Koze za Štakore neće biti pretjerano uspješna na poslovnom planu, stoga bi bilo najbolje iskoristiti je kako bi se kućni problemi potpuno izgladili i sredili. Posebnu pažnju ipak treba obratiti na obećanja koja dajete, jer morate biti potpuno sigurni da ćete ih biti u stanju održati. Velika podrška koju tijekom cijele godine možete očekivati od obitelji i prijatelja bit će vam od pomoći u svim situacijama.

LJUBAV

Ljubavni život cijele će godine biti turbulentan, a glavna lekcija za sve Štakore koji nisu u vezama bit će da nauče razlikovati stvarni i virtualni život. Naime, moderna tehnologija nosi svoje zamke, a glavna među njima je stvaranje poboljšanje verzije sebe na društvenim mrežama, što se u ljubavi često može obiti o glavu.

Štakori u stabilnim vezama i braku godinu trebaju iskoristiti kako bi s partnerom našli što više zajedničkih točaka koje su se možda tijekom godina pogubile, a na tom putu najbolja je politika iskrenost i jasnoća.

POSAO

Godina puna iskušenja koja leži pred Štakorima s jedne će ih strane natjerati da iz sebe izvuku ono najbolje, dok će s druge strane stalno hodanje po rubu izazvati priličan osjećaj nesigurnosti i nestabilnosti na poslu. Strahu ipak ne bi trebalo biti mjesta u vašim mislima, jer ovo je godina u kojoj možete dokazati svoje prave vrijednosti i ujedno shvatiti jeste li na pravom mjestu i radite li posao koji je za vas. Važno je da u svim situacijama uspijete zadržati ravnotežu i distancu od ega, bijesa i zavisti, na taj ćete način uspješno preskočiti sve prepreke koje vam se nađu na putu.

ZDRAVLJE

Tenzije i stres na poslu i u privatnom životu ostavit će traga na zdravlju Štakora koji se ne drže savjeta o ravnoteži i distanci. Savjetuje se barem jedan sistematski pregled kako bi se ustanovili potencijalni problemi, a toplo preporučuje joga i meditacija kao odlična oružja u borbi protiv stresa.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:18:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh