« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
2015.

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2015.

Ono što vam stvarno treba je jedan zajednički put s obitelji koji će svima pomoći da zaborave na nesuglasice i ponovno se zbliže

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2015.
Tigar - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

tigar godišnji kineski horoskop

,

2015 kineski horoskop

,

tigar 2015 kineski horoskop

Godina Koze za Tigra može proći u miru i harmoniji, a jedini faktor koji to može poremetiti je - sam Tigar sa svojim temperamentom koji se ponekad ne da obuzdati. Takvo bi ponašanje prvenstveno moglo izazivati probleme na obiteljskom planu, a kako godina Koze nije previše naklonjena Tigrovima profesionalno, stvarno treba držati temperament pod kontrolom kako se cijela godina ne bi pretvorila u niz incidenata razdvojenih vremenom za popravljanje štete. Ono što vam stvarno treba je jedan zajednički put s obitelji koji će svima pomoći da zaborave na nesuglasice i ponovno se zbliže.

LJUBAV

Godina previranja je iza vas i vrijeme je da se u ljubavnom životu stvari slože na svoje mjesto, baš kao kockice, no i ovdje će na putu rješenje stajati nestrpljivost i temperament Tigra koji ponekad graniči sa suicidalnim ponašanjem. Ako dozvolite da vas emocije potpuno ponesu, moglo bi doći do velikih problema, čak i prevare u vezi, s tim da ćete vi biti prevarena strana. Stoga, trudite se tijekom cijele godine zadržati emocionalnu ravnotežu i unutarnji mir, pa makar se morali ponekad zatvarati u sobu i urlati u jastuk.

POSAO

Poslovni dio života donijet će manje turbulencija od privatnog, jer će tijekom cijele godine sve karte biti u vašim rukama i nagrade će ovisiti isključivo o vašem trudu i zalaganju. Zapravo, idealna godina za poslovno napredovanje u smjeru u kojem želite, no samo u slučaju da uspijete održati savršenu ravnotežu između privatnog i profesionalnog života. U tom slučaju, niti jedan od konkurenata neće vam biti dorastao i moći ćete ostvariti svoje ideje, što će u konačnici dovesti do napredovanja i bolje financijske situacije.

ZDRAVLJE

Najbolji segment života Tigra u godini Koze bit će upravo zdravlje, što bi mnogima mogla biti najbolja vijest nakon problema u godini Konja. Naravno, ne treba se odreći stečenih zdravih prehrambenih navika i vježbanja, no barem u ovom dijelu možete se opustiti i uživati.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:14:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh