« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
2015.

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2015.

Ove godine treba, više nego ikad, paziti na riječi koje izgovarate, pažljivo ih birati u svim situacijama i pokušavati ih držati pod kontrolom

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2015.
Zmija - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

Zmija kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2015.

,

2015 kineski horoskop

Godina Koze Zmijama će donijeti mogućnost harmoničnog života, no jedino u slučaju da tijekom cijele godine uspiju kontrolirati svoje najopakije oružje - jezik. Ove godine treba, više nego ikad, paziti na riječi koje izgovarate, pažljivo ih birati u svim situacijama i pokušavati ih držati pod kontrolom. Bilo kakva nepažnja u tom segmentu mogla bi vas dovesti u prilične probleme, i to ne samo u privatnom životu, pa se pozabavite kontrolom izrečenog.

LJUBAV

Ova godina treba biti posvećena pronalaženju najvažnijih elemenata u vašoj vezi, što znači da vas očekuje dosta razgovora s partnerom, a pritom materijalnu stranu treba zanemariti i posvetiti se dubini odnosa u vezi. Zapamtite, neće biti problem nacrtati zajedničke snove, a ni ostvariti ih, no u svemu je ključno pronaći stvarnu snagu vaše veze i zajedničke ciljeve kojima ćete se oboje posvetiti jednakim žarom.

POSAO

Ove je godine na profesionalnom planu ključan odnos s kolegama koji mora biti na najboljoj mogućoj razini, jer na poslu niste otok - u sve je uključen još netko i podrška te osobe može biti od presudne važnosti za uspjeh. Ne morate biti prijatelj sa svima, ići na piće nakon posla i družiti se privatno - dovoljno je da budete korektni, profesionalni i kolegijalni, pa će vas tako tretirati i drugi. Uostalom, ako ništa drugo, imat ćete punu ugodniju i opušteniju radnu atmosferu koja će vam uzrokovati puno manje stresa.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vas ove godine uvjerljivo najmanje mučiti, pogotovo ako uspijete ispuniti osnovne preduvjete za dobar privatni i poslovni život i atmosferu. Stoga, uživajte.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:08:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh