« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
2015.

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2015.

Malo više razmišljanja i biranja riječi u komunikaciji i otvoren um na tuđe savjete i ideje mogu napraviti čuda, pokušajte

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2015.
Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2015. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop 2015.

,

pijetao godišnji kineski horoskop

,

godina drvene koze

,

2015 kineski horoskop

Godina Koze Pijetlovima nosi šarene vijesti, jer će i na privatnom i na poslovnom planu biti uspona i padova više nego u proteklim godinama. Najveći neprijatelj Pijetlovima bit će njihov ego koji će im stajati na putu harmoničnih odnosa, kako na poslu, tako i u privatnom životu. Malo više razmišljanja i biranja riječi u komunikaciji i otvoren um na tuđe savjete i ideje mogu napraviti čuda, pokušajte.

LJUBAV

Tijekom godine Pijetlovima će se izmjenjivati razdoblja toplijih i hladnijih odnosa s partnerom, što će uvelike ovisiti o tome koliko često će dolaziti do svađa, prvenstveno na temu novca. Vrijeme je da realno sagledate koliko tko doprinosi u kućanstvo i na koji način, jer samo ćete tako shvatiti da niste osoba koja nosi cijelo kućanstvo na leđima. Teško vam se ispričati, ali neki zgodan dar ili romantično putovanje jasno će pokazati partneru da znate da ste pogriješili i da vam je žao.

POSAO

Konkurencija na poslu bit će žestoka ove godine, bez obzira radi li se o kolegama iz tvtke ili kolegama iz branše koji će, svaki na svoj način, odlučiti da je vrijeme da vam otmu dio kolača. Treba biti mudar i hladne glave kako ne bi ishitreno reagirali, a ovakvo će stanje potrajati samo do polovice godine, nakon čega nastupa razdoblje olakšanja i ubiranja plodova teškog rada kojem ćete se morati posvetiti u prvoj polovici godine.

ZDRAVLJE

Zdravlju ove godine morate posvetiti dužnu pažnju, predugo ste ga zanemarivali, a kako je ova godina izuzetno stresna, to će dati dobru podlogu raznim bolestima. Bilo bi dobro upisati se na fitness i redovito vježbati, barem tri puta tjedno.

Provjerite što vas očekuje u godini Koze
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

18.02.2015. 17:25:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh