« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
BIVOL

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Godina je odlično aspektirana za putovanja, pa iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže kako bi malo promijenili okolinu

Bivol - kineski horoskop za godinu Pijetla
Bivol - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

kineski godišnji horoskop

,

Bivol kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

Godina Pijetla Bivolu je na neki način presudna - vrijeme je za odrastanje i prihvaćanje svih obaveza koje dolaze s tim. Srećom, Bivol je po svom habitusu osoba puna znanja i vještina, pa neće biti teško podijeliti svoje pozitivne strane s drugima. Uz to, godina je odlično aspektirana za putovanja, pa iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže kako bi malo promijenili okolinu.

POSAO

Novac će ove godine stizati u nešto obilnijim količinama nego što ste navikli u zadnje vrijeme, a kako su vam dobro aspektirane investicije, bilo bi dobro da ga pametno uložite. Jednako dobro ćete proći i ako pokrenete svoj posao, jer stvarno bi bilo vrijeme za tako nešto - znanja i vještina imate, pa što ne biste bili sam svoj šef.

LJUBAV

Mirna i stabilna godina za Bivole koji su u dugotrajnoj vezi ili braku, no puna izazova i prilika za one slobodne - ljubav se može naći doslovno iza svakog ugla, a ne bi bilo čudno ni da neko prijateljstvo s društvenih mreža preraste u nešto više. U svakom slučaju, zanimljiva godina u kojoj će se ljubav definitivno vratiti u vaš život na velika vrata.

nastavi čitati dolje

ZDRAVLJE

Jedini problemi ove godine mogu biti u glavi, a ne u tijelu - depresija bi vas mogla stići već početkom godine, pa bi bilo pametno pronaći neki hobi, po mogućnosti na svježem zraku kako bi se riješili tmurnih misli. Fizički - savršeno i puno energije.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 14:08:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh