« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
ZEC

Zec (mačka) - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Vještine komunikacije jako će dobro doći onima koji još uvijek nisu uspjeli pronaći ljubav svog života, tako da možete očekivati uspjehe kod suprotnog spola

Zec - kineski horoskop za godinu Pijetla
Zec - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

Zec kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

,

godišnji kineski horoskop 2017.

Godina Pijetla donijet će Zecu znatno poboljšanje na polju komunikacija što će vam otvoriti mnoge nove prilike, a neke od njih stvarno bi bilo pogrešno propustiti. No, istovremeno će takve vještine jako dobro doći onima koji još uvijek nisu uspjeli pronaći ljubav svog života, tako da možete očekivati uspjehe kod suprotnog spola - samo ako ih nećete zlorabiti.

POSAO

Najbolje bi bilo kad biste ovu godinu nekako mogli provesti u hibernaciji i ispod radara nadređenih ili državnih organa, jer će vas inače skratiti za glavu - vaš dug jezik mogao bi vas dovesti u nevolje koje ćete jako teško riješiti. Naravno, posljedično će vam kronično nedostajati financija za provođenje svih ideja koje imate, pa ćete stvarno morati jako paziti što govorite i svaku riječ dva puta promisliti prije nego što izađe.

LJUBAV

S druge strane, otvorit će vam se sva vrata na ljubavnom planu, bilo da ste u dugotrajnoj vezi ili braku ili još uvijek solirate. Samci će imati stvarno puno uspjeha kod suprotnog spola, pa će se često nalaziti u problemima - koga odabrati? Razmišljajte glavom, a ne samo srcem i vrlo lako biste mogli godinu završiti s osobom svog života.

nastavi čitati dolje

ZDRAVLJE

Priličan stres koji će dolaziti od poslovnih situacija mogao bi vam stvoriti velike probleme sa zdravljem, a prepoznat ćete to po nesanici i depresiji. Moguća manja rutinska operacija.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 14:09:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh