« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
ZMIJA

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Ne kaže se bez razloga da tko nema sreće s novcem, ima u ljubavi, jer se ova stara poslovica može primijeniti upravo na ovaj znak u tekućoj godini.

Zmija - kineski horoskop za godinu Pijetla
Zmija - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

Zmija kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

Godina Pijetla Zmijama donosi probleme na radnom mjestu, jer osim što će dosadašnji položaj biti ugrožen, a morat će i više raditi nego što su navikli. Ipak, u slučaju da to shvate na vrijeme i bace se na posao, moguć je ne samo povratak već i bolje radno mjesto... ali samo za one stvarno uporne i snažne.

POSAO

S poslovne strane cijela će godina biti u znaku raznih poteškoća i nerazumijevanja, a posebno treba pripaziti na trošenje - zalihe će se brzo istopiti, a novi priljev bit će i više nego skroman, stoga je riječ godine za Zmije ŠTEDNJA.

LJUBAV

Ne kaže se bez razloga da tko nema sreće s novcem, ima u ljubavi, jer se ova stara poslovica može primijeniti upravo na ovaj znak u tekućoj godini. Stalan priljev novih i zanimljivih ljudi jednostavno će vas natjerati da pronađete ljubav, ako je već nemate, a oni koji su zauzeti bit će na velikim iskušenjima.

ZDRAVLJE

Problematična godina u ovom aspektu, ponajviše zbog mogućnosti povreda, tako da Zmije koje se bave nekim sportom trebaju biti naročito oprezne, a ne zaboravite i da se najviše povreda zaradi - u svom domu.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 13:33:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh