« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
ZMAJ

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Trebali bi je iskoristiti konstruktivno, za stjecanje novih znanja i vještina jer se ovakvi aspekti ne ponavljaju tako često

Zmaj - kineski horoskop za godinu Pijetla
Više o

kineski horoskop

,

kineski godišnji horoskop

,

Zmaj kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

Godina Pijetla Zmajevima će priuštiti neka iskustva koja su možda već zaboravili - duga druženja, izlasci i puno, puno novih stvari. Trebali bi je iskoristiti konstruktivno, za stjecanje novih znanja i vještina jer se ovakvi aspekti ne ponavljaju tako često. Toliko ćete biti zaokupljeni da će vam se činiti da se niste ni okrenuli pošteno, a godina je već prošla.

POSAO

Novac stiže, to je dobra vijest, no ima i ona druga, manje povoljna - i dalje vam prsti nisu baš čvrsto stisnuti i čini vam se kao da novac curi kroz njih. Rješenje ovog problema je jednostavno i dobro ga znate - duboko udahnite i razmislite još jednom prije nego što odlučite investirati zarađeno, jer dobrih poslova ipak nema toliko da biste mogli birati i razbacivati se novcem. Ako padne kakva povišica, a vjerujte da hoće, stavljajte nešto na stranu, trebat će vam.

POSAO

Odlična godina koju treba iskoristiti za stvaranje temelja i zaliha za godine koje dolaze. Oni koji rade za sebe razveselit će mogućnost razvijanja posla zbog povećanih prihoda, no svaka investicija treba biti vrlo dobro analizirana i promišljena - konkurencija ne spava i prilično je agilna, tako da treba procijeniti sve moguće rizike. Zaposlenici kod drugih mogu očekivati nagrade za uloženi trud u proteklim godinama u vidu povišice.

LJUBAV

Kad na poslu sve teče relativno glatko, ni privatan život ne može biti loš, dapače, ova će godina biti sjajna ako napokon počnete balansirati poslovno i privatno u korist ovog drugog. Uspjesi na poslu to će vam i omogućiti, tako da će oni u dugotrajnim vezama i braku uspješno ponovno zapaliti iskru ljubavi koja ih je i spojila zbog veće količine vremena koje će provoditi zajedno. Samci - izlazite, družite se, ljubav čeka na vas, samo je trebate pronaći, a bit će vam lakše nego inače.

nastavi čitati dolje

ZDRAVLJE

Sve u svemu, godinu Pijetla moći ćete pamtiti s veseljem jer će i ono što je na kraju najvažnije - zdravlje biti dobro i stabilno, uz poneku sezonsku bolest koja vam neće donijeti bitnije komplikacije.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 13:25:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh