« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
MAJMUN

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Držite se u okvirima racionalnog i dostižnog, pa će sve što vam se događa biti dobro za vas, samo bi pretjerane nade mogle pokvariti baš sve i dovesti vas u velike probleme

Majmun - kineski horoskop za godinu Pijetla
Majmun - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

kineski godišnji horoskop

,

Majmun kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

Godina Pijetla u pravilu je dobra za Majmune, no ako ćete od ove imati prevelika očekivanja, mogli bi se razočarati. Držite se u okvirima racionalnog i dostižnog, pa će sve što vam se događa biti dobro za vas, samo bi pretjerane nade mogle pokvariti baš sve i dovesti vas u velike probleme, naročito pravne prirode. Riječ godine je - oprez.

POSAO

Karijera će ove godine biti na prvom mjestu po potrošnji vašeg vremena, no na žalost neće biti praćena adekvatnom količinom novaca za vaše prohtjeve koji se teško mogu ubrojiti u skromne. Malo stezanje pojasa ne bi škodilo, naročito kad su u pitanju investicije na radnom mjestu, shvatite ovu godinu kao priliku za učenje učinkovitih načina za postizanje visokih ciljeva s minimumom sredstava.

LJUBAV

Na ljubavnom će planu, s druge strane, Majmunima cvjetati ruže i to tako kako nisu već godinama - bit ćete pravi magnet za suprotan spol, pa bi oni koji su u vezi ili braku mogli čak dobiti neke sumanute ideje o promjenama. Prvo razmislite, onda još jednom razmislite, pa na kraju analizirajte je li stvarno strastven flert toliko važan za vas. No, zato će samcima godina biti za pamćenje jer će pronaći osobu koja im odgovara u svemu.

nastavi čitati dolje

ZDRAVLJE

Sam početak godine bit će obilježen cijelim nizom manjih zdravstvenih problema, no sredinom godine sve dolazi na svoje mjesto i zdravlje će biti i više nego dobro. Jedini trajni problem bit će sa želucem, a znate i zašto - pretjerivati u hrani i piću nikad nije dobro.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 13:35:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh