« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
ŠTAKOR

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Vrijeme je da napokon prihvatite savjete starijih i iskusnijih s kojima se družite, jer je to jedini način da ovu godinu završite u financijskom plusu

Štakor - kineski horoskop za godinu Pijetla
Štakor - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

Štakor kineski horoskop

,

kineski godišnji horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

Godina Pijetla Štakorima donosi cijeli niz mogućnosti za učenje nečeg novog i zanimljivog, a ujedno i korisnog kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Vrijeme je da napokon prihvatite savjete starijih i iskusnijih s kojima se družite, jer je to jedini način da ovu godinu završite u financijskom plusu.

POSAO

Godina je prilično neizvjesna po tom pitanju jer se može okrenuti na bilo koju stranu - uprao je zato ključno zatražiti i poslušati savjete onih koji o poslu znaju više od vas. Posebno treba paziti na financije jer bi par nepromišljenih posudbi moglo napraviti trajniju rupu u vašem budžetu, a na poslu ćete teško tako nešto opravdati. Uključite logično razmišljanje i svaku odluku donesite tek nakon što dobro analizirate sve pluseve i minuseve.

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Muški Štakori razvit će sklonost iskusnijim ženama od sebe, tako da se ne treba čuditi ako vas počne privlačiti starija žena, što do sada nije bio slučaj. Ženski Štakori neće biti ljubavne sreće ove godine, jer ako i uđu u vezu, to će biti nešto neobavezno i beznačajno. Oni koji su u braku trebaju se čuvati bilo kakvog flerta jer bi mogao biti poguban za odnose s partnerom.

ZDRAVLJE

Generalno gledano, tijekom godine neće biti nekih značajnijih zdravstvenih problema, jedino morate biti izuzetno oprezni pri rukovanju bilo kakvi strojevima jer je povećana šansa za zadobivanje slučajnih povreda.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 14:07:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh