« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
KOZA

Koza - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Ako uspijete zadovoljiti samo dva uvjeta, godina će biti i više nego uspješna, a svi izazovi na koje naiđete putem bit će lako i brzo savladani uz probitke na svim područjima života.

Koza - kineski horoskop za godinu Pijetla
Koza - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

kineski godišnji horoskop

,

Koza kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

POSAO

Na poslovnom planu Koze očekuje godina prepuna neočekivanih i nepredvidljivih situacija koje će zahtijevati veliku umješnost i dobru dozu mašte kako bi se uspješno riješile. No, puno veći potencijalni problem predstavljat će preuzimanje obaveza poput potpisivanja ugovora, stoga je u svim pravnim poslovima potreban izuzetan oprez i pomoć stručnjaka. Ako to uspješno prebrodite, novca će biti u popriličnim količinama.

LJUBAV

Godina Pijetla nije baš od onih koje će Koze pamtiti i prepričavati unucima, osim u slučaju da nakon što zbog glupe i beznačajne afere koja će ih koštati veze ili brak pronađu stvarnu i pravu ljubav svog života... što nije pretjerano vjerojatno. Stoga, izbjegavajte duža poslovna putovanja na kojima biste mogli doći u napast napraviti nešto što će vas proganjati još godinama. Samci, s druge strane - slobodno navalite!

ZDRAVLJE

Stres je ove godine glavni problem zdravlja za Koze, a kako će dolaziti i na poslu i kod kuće, od ključne je važnosti pronaći pravu tjelovježbu za sebe, kao i dovoljno vremena za aktivnosti na svježem zraku.


Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 13:34:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh