« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
SVINJA

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Jedino na što treba malo više paziti tijekom godine su sukobi koje bi trebalo izbjegavati, jer vaš temperament bi vas mogao odvesti u svađe koje će loše završiti

Svinja - kineski horoskop za godinu Pijetla
Svinja - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

kineski godišnji horoskop

,

Svinja kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

Godina Pijetla za osobe rođene u znaku Svinje neće biti pretjerano puna događanja, što zapravo nije niti loše nakon intenzivne godine Majmuna. Jedino na što treba malo više paziti tijekom godine su sukobi koje bi trebalo izbjegavati, jer vaš temperament bi vas mogao odvesti u svađe koje će loše završiti, stoga, malo više samokontrole i moći ćete reći da vam je godina prošla sasvim u redu.

POSAO

Na poslovnom planu Svinje će ove godine biti poprilično sretne, što ukratko znači da se mogu lagano opustiti jer im posao zapravo nije toliko težak koliko se čini na prvi pogled. Dotok novca neće se značajno smanjiti, tako da možete razmisliti i o ponekoj investiciji, a neće nedostajati ni ponuda za nove poslove ili promjenu karijere - tu ipak treba dobro odvagnuti koliko će vam se to u konačnici isplatiti.

LJUBAV

Ljubav u godini Pijetla Svinjama nije baš dobro aspektirana, tako da se samci moraju pomiriti s činjenicom da će njihova potraga za osobom života trajati još barem godinu dana, dok oni u ljubavnim vezama ili braku imaju težak zadatak održati sve u najboljem redu, što neće biti niti lako niti jednostavno - ali je uz malo više truda itekako moguće. Pa potrudite se, vrijedi!

nastavi čitati dolje

ZDRAVLJE

Možda i najviše od svih znakova Svinje u ovoj godini moraju obratiti pažnju na svoje zdravlje jer su moguće raznorazne komplikacije, a najviše one koje će biti posljedica nemara prema sebi i svome tijelu. Osvijestite se, jedite zdravije i više se krećite.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 14:06:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh