« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
TIGAR

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Iako vam promjene nisu strane, ove bi ih godine trebalo izbjegavati kako bi se stvari prvo složile na mjesto, a tek sljedeće godine može se krenuti u neke nove stvari

Tigar - kineski horoskop za godinu Pijetla
Tigar - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

kineski godišnji horoskop

,

Tigar kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

Godina Pijetla natjerat će Tigra da iz sebe izvuče sve ono najbolje što ima u sebi - znanje, iskustvo i vještine kojima će rješavati probleme. Iako im promjene nisu strane, ove bi ih godine trebalo izbjegavati kako bi se stvari prvo složile na mjesto, a tek sljedeće godine može se krenuti u neke nove stvari.

POSAO

Godina je dobro aspektirana za zaradu, no samo i jedino na poznat načine - novim stvarima treba vremena da sjednu, tako da eksperimente treba zaboraviti i osloniti se na ono što radite najbolje. Uz to, nagomilat će se jedino ako se uspijete suzdržati od naglog trošenja ili investiranja, pa budite oprezni sa svakom kunom koja se nađe na vašem računu. Povremena druženja s kolegama otvorit će vam neka vrata koja su do sada bila zatvorena, pa je riječ godine - druženje.

LJUBAV

Tigrovi u dugotrajnim vezama ili braku trebali bi početi razmišljati o podmlatku jer je ova godina kao stvorena za novo malo biće u vašem domu. Bez obzira na povremene nesuglasice s partnerom, veza će vam biti čvrsta i ništa je neće moći razoriti, stoga, odlučite li se za djecu, bit će to najbolja moguća odluka. No, oni koji i dalje traže pravu ljubav godinu će zapamtiti samo po nizu kratkih flertova i vezica za jednu noć.

nastavi čitati dolje

ZDRAVLJE

Posao će imati presudan utjecaj na vaše zdravlje ove godine, pa bi bilo sjajno kad biste uspješno pronašli neki ispušni ventil za nagomilani stres koji bi vam inače mogao zadavati poprilične muke.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 14:08:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh